Mini vlog 3: Beelden van de spectaculaire Besseggen hike (Noorwegen)

Ik hoop niet dat jullie zo langzamerhand een beetje zat worden van mijn Noorwegen foto’s en video’s, want ik vind het nog steeds zó leuk om te delen. De Besseggen hike was onze grote favoriet, dus ik wilde van dit beeldmateriaal graag nog een korte video maken met wat uitgebreidere beelden. 

Bron laatste foto (en op deze site vind je ook goede tips)

In totaal hebben wij er zeven uur over gedaan. Het was een pittige klim (voor iemand met een matig tot redelijke conditie), maar het was echt spectaculair. Zó mooi.

Wij hebben de boot gepakt naar Memurubu. Dat is zeker aan te raden als je last hebt van hoogtevrees, want als je in Gjendesheim begint dan moet je het steilste stuk afdalen in plaats van omhoog klimmen. Dat is echt handen en voeten werk, het is súper steil, smal en héél hoog (goh).

Genoeg gepraat, hieronder vind je mijn derde mini vlog!

En vergeet niet te abonneren!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.