5 X Items op mijn wishlist voor herfst/winter 2015

Nu ik door mijn studie totaal geen tijd heb om te gaan shoppen, ben ik ‘s avonds best vaak online aan het rondkijken voor mooie nieuwe items voor de herfst. In de winter lééf ik echt in warme, comfortabele truien, dus daar wil ik er zeker een paar nieuwe van. Ook draag ik weer vaker een blazer, met een shirt eronder en mooie enkellaarsjes met hak. Die zijn vooral in de herfst erg fijn. En al die mooie laarzen en enkellaarsjes die overal weer verschijnen, daar word je toch hebberig van? Ik heb een aantal dingen in mijn winkelmandjes gegooid die ik eigenlijk heel graag wil bestellen:

Untitled-1

Deze wollen jas is te koud voor in de winter, maar voor nu is het nog prima te doen met een dikke sjaal erbij. Hij is zo mooi, en nu bij Mango in de sale!

Wishlistzara

Ik heb echt een zwak voor zwarte leren laarzen, al helemaal als ze zo’n elegante hak hebben. Ik vind deze van de Zara echt prachtig! Ik geloof dat ze net niet over de knie vallen (bij mij sowieso niet). Ik denk dat ik deze zou dragen met een mooie jeans of een jurkje en een dunne panty.

Wishlistmango

Ook bij de Mango in de sale, deze mooie blazer! Misschien niet heel herfstig, maar ik vind hem wel heel erg leuk. Deze hele outfit zou ik zo dragen! Ook met een donkerblauw T-Shirt eronder denk ik dat hij heel mooi staat. Wishlistmango1

Nog een blazer! Deze lijkt me heel chique met een zwarte skinny, een wit T-shirt en zwarte enkellaarsjes met hak. Hij is van de Mango.

WishlistHM
Waarom blote benen?! Zo raar altijd, dat modellen van winterkleding heel vaak amper kleding aan hebben. De jas zelf, van de H&M, is wel heel erg mooi. Van wol!

Ik heb niet eens allemaal zwarte items gekozen, wat een wonder! Ik denk dat ik de kleur donkergrijs heb ontdekt. Qua warme, comfortabele truien heb ik nog niet heel veel moois kunnen vinden. Misschien ga ik dit weekend wel even de stad in, als beloning voor al het studeren. Ook YourLookForLess heeft veel warme truien.

De truien die ik nu heb draag ik zóveel (vooral mijn zwarte met witte stippen, van de Mango), ik heb wel een beetje afwisseling nodig! Wat staat er op jouw herfst- en winterwishlist?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.