FASHION: Overknee boots van DUO Boots

Mijn mooiste paar hakken zijn de enkellaarsjes die ik vorig jaar ontving van DUO Boots, te zien in zo’n beetje de helft van mijn outfitposts. Ook dit jaar hebben DUO Boots en ik een samenwerking opgezet en deze prachtige DITA Over-the-knee boots behoren nu tot mijn favorieten:

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Bij normale mensen komen ze óver de knie, maar omdat ik zulke lange (onder?)benen heeft tot nu toe geen enkele laars dat gered.

Hoewel de laarzen bij mij dus óp de knie vallen, vind ik ze nog steeds heel erg mooi. Ze zijn toch hoger dan ‘normale’ laarzen en geven door het kwalitatief goede suede een luxe uitstraling. Ze lopen -net als de enkellaarsjes- ook lekker, wat denk ik een kenmerk is van DUO Boots.

Nog een kenmerk is trouwens dat je de kuitmaat kunt doorgeven, zodat de laarzen perfect aansluiten.

Je vindt ze hier!

De outfitpost die hierbij hoort komt een dezer dagen ook online.

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.