NEW IN: Adidas Stan Smith sneakers

StanSmith

De afgelopen tijd heb ik echt in mijn Nike Roshe Run’s geleefd en een paar weken geleden was ik ze zat en wilde ik afwisseling. Tijd voor nieuwe sneakers! Ik heb toen een beetje sneakers vergeleken en elke keer viel mijn oog weer op de beroemde Adidas sneakers. Ik dacht altijd dat ze niet echt bij mij zouden passen, omdat het best brede schoenen zijn (zo lijkt het in ieder geval) en ik hele smalle voeten heb. Maar de Stan Smith’s leken wat smaller te zijn en elke keer als ik ze ergens tegenkom (op Instagram bijvoorbeeld) dan vind ik ze heel mooi. Die werden het dus!

StansmithAdidas3

Ik heb (uiteraard) wel voor de zwarte achterkant gekozen in plaats van de groene, omdat 99% van mijn garderobe zwart/wit is. Na een weekje inlopen lopen ze heerlijk en ik vind ze heel mooi staan! Nu met dikke truien, in de zomer heel mooi met blote benen. Goede aankoop!

Grappig hoe blij je kunt zijn met een paar nieuwe schoenen, haha.

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 25 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.