Mijn nieuwe Valentino tas

Afgelopen week kwam er een chique roze doos binnen met een zwarte strik eromheen. En niet alleen de verpakking was chique, ook de inhoud! In samenwerking met Brandfield ontving ik namelijk deze prachtige Valentino tas. Ik ben er super blij mee (hij is meteen diezelfde dag zelfs al mee geweest naar het strand) en het is ook nog eens mijn eerste designer tas. Nu ben ik écht volwassen, haha.

Top: River Island
Leren jasje: Zara
Zonnebril: Dolce & Gabbana
Tas: Brandfield

Ik houd van crossbody tassen, ze zijn zo makkelijk voor als je uit eten gaat of even ergens heen moet zonder dat je heel veel spullen mee wilt sjouwen. Én ze maken eigenlijk elke outfit mooier. Wat ik vooral heel fijn vind aan deze tas is dat ‘ie lekker groot (en licht) is. Hij is net iets groter dan de crossbody die ik al had, en er past verbazingwekkend veel in. En de gouden ketting staat heel chique! Ik heb zelf gekozen voor de zwarte variant, maar hij is er ook nog in het beige.

Ik wist trouwens ook helemaal niet dat Valentino tassen zo betaalbaar zijn! En zo mooi! Ik ben in ieder geval super blij met mijn eerste designer tas. Hoe vinden jullie hem?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb in 2017 mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Ik woon samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.