SHOPPING: Fijne winterse Mango truien!

Vorige week ging ik na mijn rijles even de stad in. Een paar weken geleden had ik op de webshop van Mango zulke leuke items gezien, dat ik per se even langs wilde in de winkel. En dat was niet voor niks, want ik ging naar huis met drie fijne truien voor dit najaar (en natuurlijk zit er weer een trui met Franse tekst bij, haha).

A-Mango-najaar-2014-2
Allereerst deze geweldige trui met Franse tekst en versiersels! Echt een trui voor mij, vind ik zelf haha. Leuk bij een rokje of gewoon op een jeans.

A-Mango-najaar-2014-3
Vervolgens een fijne basic trui. Ik wilde deze ook heel graag in het zwart, maar die hadden ze helaas niet. Maar de witte is ook mooi en staat denk ik mooi met mijn leren jasje.

A-Mango-najaar-2014-5
En als laatste deze warme lange trui met zilveren metallic draden erdoorheen. De trui is wat langer, heeft een mooie V-hals en is heerlijk warm.

A-Mango-najaar-2014-4Hier zie je de zilveren details iets beter.

Eigenlijk wil ik nog veel meer kopen (om maar iets te noemen: nieuwe hoge laarzen, enkellaarsjes, nog meer truien en een leuk tasje), maar mijn studentenportemonnee laat dat helaas niet toe, haha.

Deze items zijn in ieder geval al een fijne toevoeging aan mijn garderobe!

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.