SHOPPING: Zwarte enkellaarsjes

Met de 40 paar schoenen die ik heb zou je niet zeggen dat ik schoenen ‘nodig’ heb. Heb ik natuurlijk ook niet, maar de enige  schoenen die ik écht (ECHT) oprecht regelmatig miste in mijn schoenenkast waren zwarte enkellaarsjes die overal bij passen en niet zo’n hoge hak hebben. Ik heb wel zwarte enkellaarsjes, maar die hebben een hak van 13 cm, dus die doe je niet zo makkelijk elke dag aan. Ik wilde graag casual enkellaarsjes die ik elke dag aan kan doen maar die een outfit wel even wat chiquer maken dan mijn Nikes.

En die heb ik eindelijk gevonden! Ze hebben een mooie dikke blokhak, zijn van leer en hebben een krokodillenmotiefje aan de achterkant.

A-invito-enkellaarsjes1 A-invito-enkellaarsjes2  A-invito-enkellaarsjes4  A-invito-enkellaarsjes6

Ik vind ze ‘aan’ veel mooier dan op de foto, maar ik ben er echt super blij mee. Ze lopen door de blokhak heel stevig en passen overal bij! Ze zijn van Invito.

Wat vind je ervan?

Liefs,
Laura

Author: Laura

Ik ben Laura, een 24-jarige blogger en freelancer. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.