Wat neem ik standaard mee naar de universiteit (+ nieuwe tas)?

De week voor ik begon met mijn pre-master heb ik een nieuwe tas gekocht. Ik was mijn Cowboybag na drie jaar zat, en wilde graag een zwarte, tijdloze tas. Ik vond het ook wel een beetje symbolisch voor de nieuwe studietijd, haha. Vrij snel vond ik een mooie, bij de Mango! Hij was rond de 35 euro. Wel van nepleer natuurlijk, maar ik vind hem heel erg mooi en wilde sowieso niet teveel geld uitgeven. Omdat ik nu een week naar de universiteit ga en een beetje een vaste tas-inhoud heb gecreëerd leek het me wel leuk om die aan jullie te laten zien!

A-Style-Remains-nieuwe-tas
Dit is de tas. Het is een shopper, met een extra vakje die je aan de binnenkant kunt doen, voor sleutels en pasjes bijvoorbeeld. Heel handig. Hij is lekker groot!

A-Style-Remains-nieuwe-tas-header

En dit zijn de dingen die ik standaard in mijn tas heb:

Van links naar rechts, allereerst mijn Moleskine agenda. Daar ben ik ZO blij mee! Vervolgens mijn portemonnee, van de Invito. Een flesje water is noodzakelijk om de dag door te komen zonder hoofdpijn. De deo van Nivea gebruik ik al een jaar, die vind ik heel erg fijn en heb ik ook standaard bij me. Natuurlijk mijn sleutels en mijn oortjes heb ik ook altijd mee voor als ik ergens in alle rust wil studeren. Mijn iPad heb ik weer helemaal herontdekt sinds ik weer studeer, wat is dat handig om mee te hebben! Ik gebruik hem tijdens hoorcolleges, voor het lezen van wetenschappelijke artikelen en voor nog veel meer dingen. Mijn telefoon (dûh) vergeet ik nooit, zonder voel ik me niet compleet. En als laatste mijn bril, voor als ik lange stukken moet lezen of moe ben.

Natuurlijk heb ik ook nog pennen, markeerstiften en studieboeken mee, maar dat verschilt altijd en staat ook niet mooi op de foto, haha.

Welke dingen heb jij standaard in je tas zitten?

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 25 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.