Over Style Remains

Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen. Allemaal vanuit persoonlijke ervaring, geschreven door mij (Laura).

We laten onze tienerjaren achter ons, komen er steeds meer achter wat we belangrijk vinden en wat ons gelukkig maakt. We zijn ambitieus, ondernemend en leergierig, en (bijna) helemaal klaar voor het volwassen leven.

Maar… Het is dóódeng om volwassen te worden, om te moeten bedenken wat we de rest van ons leven willen doen en hoe we dit gaan vormgeven. We voelen vaak de druk van buitenaf, de druk om zo snel mogelijk ‘te shinen’, om op je vijfentwintigste al een carrière te hebben waar je u tegen zegt. We moeten succesvol zijn in elk aspect van het leven en dat is in deze tijd (hallo, duizend ballen om hoog te houden) nog niet eens zo makkelijk. En dan die vergelijkingsdrang door bijvoorbeeld social media, en die onzekerheid over alles?! Vreselijk.

In deze fase is het fijn om te weten dat je niet de enige bent, om tips (of een wake-upcall) te krijgen en om verhalen te lezen van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Ik miste een website of platform specifiek gericht op deze doelgroep en daarom heb ik Style Remains omgedoopt tot dé plek met artikelen die over dit onderwerp en over deze levensfase gaan.

Style Remains is een platform voor jonge, ambitieuze vrouwen die studeren, bijna zijn afgestudeerd of al zijn begonnen aan hun carrière. Hier lees je artikelen over mij en mijn leven, over geluk, over succes en ambitie, over bloggen en over ondernemen.

Zelf bevind ik me ook in deze fase en ik heb genoeg verhalen en ervaringen met jullie te delen. Ik vind het heel erg leuk om me met deze onderwerpen bezig te houden, om hier boeken en blogs over te lezen en om mezelf constant te blijven ontwikkelen. En wat is er nou leuker dan schrijven over je passies en het in contact komen met heel veel leuke mensen die dezelfde interesses hebben als jij?

Liefs,
Laura.