THOUGHTS: Vandaag was mijn laatste stagedag!

Wow, dit is raar. Het voelt als de dag van gisteren dat ik voor het eerst naar mijn stage fietste en super zenuwachtig was voor mijn eerste dag. En nu zijn we alweer een half jaar verder, en had ik vandaag alweer mijn laatste stagedag!

Woensdag had ik het eindbeoordelingsgesprek met mijn stagebegeleider en ik werd beoordeeld op allerlei eigenschappen. Onder andere initiatief nemen, zelfstandig werken, probleemoplossend vermogen, samenwerken, etc. Het cijfer dat ik heb gekregen? Een 9! Ik ben er zo blij mee!

Mijn stagebegeleider kwam vandaag binnen met een enorme bos bloemen en een cadeaubon voor IciParis. Zo lief! Zelf heb ik vandaag wat lekkers meegenomen en aan het eind van de zomer wil ik het nog even wat beter afsluiten om iedereen te bedanken.

Het afgelopen half jaar was ontzettend leerzaam. Heel druk, 40 uur op kantoor, maar wat heb ik het naar mijn zin gehad bij Just Brands. Vanaf minuut 1 werd ik verwelkomd en behandeld als één van hen. Ik heb veel geleerd over de structuur van zo’n groot bedrijf, over de marketingafdeling, over E-commerce en over hoe een webshop in zijn werk gaat. Daarbij had ik ontzettend geluk met de goddelijke lunches en de fijne sfeer binnen het bedrijf.

Ik kijk met heel veel plezier terug op het afgelopen half jaar. Gelukkig hoef ik nog geen afscheid te nemen, want ik blijf nog tot en met eind augustus! Lekker geld verdienen voor mijn rijbewijs.

Maar nu eerst genieten van een welverdiend weekend.

Liefs,
Laura.

Author: Laura

Ik ben Laura, 25 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd aan TMO Fashion Business School en heb recentelijk mijn MSc Marketing Management afgerond aan de Universiteit van Groningen! Sinds maart 2017 woon ik samen met mijn vriend Tim in Haarlem. Op Style Remains vind je artikelen over geluk, zelfontwikkeling, ambitie, succes, ondernemen & bloggen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.