Tips

De Stoere en Nette Herenkleding van Jack & Jones

stijl
594views

Wanneer je op zoek bent naar stoere of nette herenkleding, moet je zeker eens naar de collectie van Jack & Jones kijken. Het merk maakt kleding die voldoet aan de laatste modetrends. Bij Jack & Jones kun je terecht voor perfect passende jeanswear. Het Deense jeanslabel werkt namelijk samen met de beste Italiaanse jeansproducenten. De makers halen hun inspiratie uit het stadsleven, rockmuziek en authenticiteit. Keer op keer komen ze met nieuwe verbluffende collecties.

Geschiedenis Jack & Jones

Zoals je al kon lezen is Jack en Jones een Deens merk. In vergelijking met andere grote merken zijn ze nog vrij jong. Ze zijn namelijk pas in 1990 begonnen met het maken van hun collecties. Het merk werd geïntroduceerd door Bestseller, en opende in 1991 zijn eerste winkel in Noorwegen. Later werden er ook Jack & Jones winkels geopend in andere Europese landen, zoals Nederland, Duitsland, Italië, Frankrijk, Turkije en nog veel meer landen. In het jaar 2018 telde Nederland al 83 Jack & Jones winkels, dit kunnen er op dit moment dus meer zijn. In heel de wereld hebben ze meer dan 1000 winkels. Dit maakt ze één van de grootste producenten van herenkleding.

Voor wie is het merk

Toen Jack & Jones begon was hun intentie om kleding te maken voor heren tussen de 16 en 30 jaar. Maar dit moet je natuurlijk niet te letterlijk nemen, het is maar net hoe oud jij je voelt en welke stijl bij jou past. Tegenwoordig is de doelgroep wel wat groter geworden, want ze hebben nu bijvoorbeeld ook een junior collectie, en een plus size collectie voor mensen met een maatje meer. De kleding van het merk is geschikt voor je eerste date, een avondje uit met je vrienden, maar ook voor op kantoor.

Leave a Response