Tips

Dit is wat jij van je krullenkapper mag verwachten!

308views

Krullend haar is uniek en vereist speciale zorg en behandeling. Dat is waar wij als krullenkapper in Groningen om de hoek komen kijken. De professionals onder ons hebben de kennis, vaardigheden en ervaring om klanten met krulhaar te helpen gezonde, mooie krullen te krijgen. Maar hoe doen we dit precies? We nemen je mee in ons specifieke beroep.

Wat is een krullenkapper?

Een krullenkapper is een stylist die gespecialiseerd is in het behandelen van krulkapsels. Zij zijn op de hoogte van de unieke textuur, krulpatroon en dichtheid van verschillende types haar en gebruiken gespecialiseerde technieken en producten om het te onderhouden en te verbeteren.

Speciale diensten

Denk je erover na om je draaiende lokken de verzorging te geven die ze verdienen? Kappers met specialisatie in krulhaar bieden een breed aanbod aan verschillende diensten die je hiermee kunnen helpen. Hierbij kun je denken aan:

De nodige knipbeurt

Krullenkappers zijn bedreven in het knippen van krullend haar om het natuurlijke krulpatroon en de vorm van het haar te verbeteren.

Styling

Deze professionals zijn experts in het stylen van volumineus haar, zij weten precies hoe ze jouw manen weer op de juiste manier kunnen temmen.

Vochtbehandelingen 

Krullend haar kan gevoelig zijn voor droogte, dus bieden deze kappers vaak vochtbehandelingen aan om het haar te helpen hydrateren en voeden.

Chemische behandelingen

Sommige krul stylisten bieden chemische behandelingen aan, zoals relaxers of texturizers, om krullend haar te helpen beheren en stylen.

Kleuring

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat deze specialisten weten exact hoe ze jouw haartextuur via de juiste wijze kunnen kleuren.

Het kiezen van een krullenkapper

Als krullenkapper in Groningen raden wij het je aan om een professional te vinden die ervaring heeft met het werken met jouw haartype. Zoek naar iemand die een portfolio met werk heeft waaruit blijkt dat hij of zij natuurlijk ogende krullen kan creëren, en lees recensies van eerdere klanten om een idee te krijgen van het serviceniveau. Het is ook een goed idee om een consult te plannen met de kapper om je haartextuur, gewenste look en eventuele zorgen te bespreken.

 

Leave a Response