HappinessTips

Inspiratie voor stijlvolle Sinterklaascadeaus voor haar!

Inspiratie voor stijlvolle Sinterklaascadeaus voor haar!
402views

Wat is het jaar omgevlogen! Lijkt het alsof we nog maar kort geleden languit op het strand lagen, gaan we inmiddels al richting de feestdagen. Sinterklaas blijft voor veel mensen favoriet. Het maakt hierbij niet uit of je kinderen hebt of niet. Het blijft een heerlijk feest voor jong en oud. Leuk om te vieren met het hele gezin of samen met vrienden.

Vier jij dit jaar ook de verjaardag van onze Goedheiligman? Maar lukt het je maar niet om het perfecte cadeau voor haar te vinden? Dan ben je vast niet de enige. Het is lastig om elk jaar origineel te blijven. Maar geloof ons, er is echt genoeg te vinden om haar te verrassen. Op zoek naar fantastische en stijlvolle Sinterklaas cadeautjes voor vrouwen? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de volgende voorbeelden.

Foto ideeën

Weet ze nooit wat ze moet vragen en heeft ze voor je gevoel eigenlijk alles al? Dan is een herinnering natuurlijk het mooiste wat je haar kunt geven. Een prachtige foto van één van haar grootste geluksmomenten en dan op een prachtige manier verwerkt. Dus niet enkel in een standaard fotolijstje, maar echt op een unieke manier.

Laat de foto bijvoorbeeld op hout drukken of kies voor één of meerdere hexagons die ze in huis kan hangen. Het is zelfs mogelijk om foto’s in sieraden te drukken. Op die manier wordt het cadeau nóg persoonlijker.

Samen op pad

Op zoek naar een mooi cadeau voor je moeder, zus of grootmoeder? Maar vind je dit elk jaar lastiger worden? Pak het dit jaar dan eens anders aan en kies niet voor een product, maar voor een ervaring. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om samen op stap te gaan? Lekker winkelen, naar een museum of pretpark, een high tea of iets anders wat zij al heel lang heel graag wil doen. Zeker wanneer jullie allebei altijd erg druk zijn, is het fijn om nu echt eens een datum te prikken en samen iets leuks te doen.

Een box vol essentials

Het is ook heel leuk om allemaal kleine cadeautjes te verzamelen en deze in één keer cadeau te doen. Verzamel bijvoorbeeld de belangrijkste essentials in een grote box en pak deze leuk in. Probeer alle kleine cadeautjes ook allemaal individueel in te pakken. Leuk om te geven én om te krijgen.

Vul de box bijvoorbeeld met oogschaduw, parfum, lippenstift, mascara, nieuwe oorringen of studs en misschien zelfs wel leuke haaraccessoires. Alles om zich op en top vrouw te voelen.

Adventskalender

Het fijne van Sinterklaas is dat dit al aan het begin van December wordt gevierd. Daarom is dit dan ook nog de perfecte tijd om een adventskalender cadeau te doen. Waar deze kalenders vroeger vooral uit chocolade (ook heel lekker!) bestond, is er tegenwoordig heel veel meer keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sieraden adventskalender? Of een kalender vol heerlijke verzorgingsproducten? Dat is een feestje om te krijgen. 

Leave a Response