Tips

Waarom zou je dagcrème gebruiken?

huid
1.17Kviews

Een dagcrème is goed voor de kwaliteit van de huid van je gezicht, het houdt de huid in balans. Andere lichaamsdelen hebben geen dagcrème nodig, daarvoor gebruik je een bodylotion. Deze hebben een ander structuur, maar doen wel hetzelfde met de huid.  Er zijn veel producten voor je huidverzorging. Webecos producten zijn ontwikkeld voor elke huid en doelgroep. Wil je een dagcrème gebruiken let dan op dat er geen onnodige toevoegingen in zitten, bijvoorbeeld parfum. Bij herhaaldelijk gebruik kan de huid in je gezicht gaan irriteren. Je kunt ook een parfum allergie ontwikkelen. 

Hydrateren 

Denk niet dat door het gebruiken van een dagcrème je jonger wordt. Het helpt je huid te hydrateren door een beschermend laagje op de huid aan te brengen. Het beschermt je tegen de invloeden van buiten, bijvoorbeeld de zon. Let wel op dat je de juiste dagcrème gebruikt. Heb je een verkeerd huidverzorging product kan deze averechts werken. 

Kijk naar je huid, is dat een vette of een droge huid? Laat je informeren als je het niet zeker weet. Het is zeker de moeite waard om de Webecos producten te proberen. Deze hebben een unieke structuur en zijn geschikt voor elke huidtype. Let vooral op dat je rond de ogen niet of heel weinig dagcrème gebruikt. De huid rond je ogen is dunner en daar dus gevoeliger. Daar kun je een oogcrème voor gebruiken.

Dag- en nachtcrème 

Waarom een dag- en een nachtcrème? Je huid is erg complex en werkt volgens de biologische klok. Je hebt daarom verschillende werkstoffen voor je huid nodig op verschillende tijden. Overdag bescherm je de huid tegen de zon en uitdroging, de crème hydrateert en droogt de huid niet uit op de dag. 

In de nacht is je huid aan het herstellen en je huid krijgt nieuwe huidcellen. Tijdens het slapen vindt deze cel vernieuwing plaats. Maak je gezicht goed schoon voor het slapen gaan en doe een nachtcrème op.  Met het wakker worden kun je dat zien aan je huid.

Huidverzorging

De Webecos producten hebben een herstellend vermogen om de huid te stimuleren. Huidverzorging is iets wat bij ons dagelijks leven hoort. We worden ouder en om die reden is het van belang om ook de aandacht aan je huid te geven die het verdient. Zorg goed voor jezelf en ook je huid. Rook niet, drink genoeg water of een lekkere thee. Ook begint de schoonheid van je huid van binnenuit.

Leave a Response