Happiness

Wat te doen tegen lachrimpels?

Wat te doen tegen lachrimpels
1.2Kviews

Lachrimpels komen tevoorschijn op het moment dat je lacht en bevinden zich tussen de neusvleugels en de mondhoeken. De lachrimpels worden naarmate je ouder wordt steeds dieper en zorgen ze voor tekening van de huid. De huid wordt slapper en ook de bot aanhechting van de wangen neemt af.

Afhankelijk van de lichaamsbouw en genetische achtergrond

Lachrimpels worden ook wel nasolabiale groeven genoemd. Gek genoeg kunnen de lachrimpels juist voor een chagrijnige uitstraling zorgen. Iedereen krijgt vroeg of laat rimpels. Wanneer ze precies tevoorschijn komen is afhankelijk van de lichaamsbouw en ook de genetische achtergrond die je hebt. Veel mensen moeten niets hebben van rimpels. Gelukkig kun je de rimpels enigszins voorkomen. Door gebruik te maken van met name de hydratatie van hyaluronzuur blijft de huid voller. Het mooie is dat de producten die over dit zuur beschikken vrijwel altijd meteen effect opleveren. De lachrimpels worden minder als ze er zijn, het zorgt er eveneens voor dat rimpels voorkomen worden.

Lachrimpels kun je minder op laten vallen

Door elke dag opnieuw gebruik te maken van verzorgingsproducten, kun je de rimpels die je ziet als je lacht in elk geval minder op laten vallen. Gebruik bijvoorbeeld producten met hyaluronzuur zowel ‘ s morgens als ‘s avonds. Op die manier vul je de rimpels als het ware op en strijk je ze bovendien glad. Het is altijd verstandig dergelijke producten zowel in de ochtend als de avond te gebruiken in de vorm van een antirimpelcrème of een rimpelvuller. Als je daarnaast ook nog eens tenminste eens per week een masker met hyaluronzuur gebruikt, dan kun je de rimpels heel erg goed de baas.

Typisch gevolg van ouder worden

Lachrimpels zijn typisch een gevolg van ouder worden. De een vindt het juist leuk en vindt het wel z’n charme hebben, een ander verafschuwt de rimpels en zal er alles aan doen de rimpels te voorkomen en anders te verminderen. Wat je ook zou kunnen doen is gebruik maken van zonnecrème met factor 50. Je masseert de huid rondom de mond, bijvoorbeeld als je ‘s avonds je gezicht reinigt.

Typisch gevolg van ouder worden

Train de spieren in je gezicht om rimpels te voorkomen

Je kunt de rimpels ook aanpakken door met de spieren aan de slag te gaan. Want de gezichtsspieren kunnen uiteindelijk de lachrimpels voorkomen. Kwestie van vooral de spieren rondom de groeven zoals de kringspieren van de mond, maar zeker ook de jukbeen spieren en de neusvleugels te versterken. Dit kan echt. Beweeg de neusvleugels elke dag opnieuw vijf tellen naar beneden. Herhaal dit tien keer.

Oprechter en meer betrouwbaar

Aan de andere kant, waarom zou je altijd iets aan rimpels moeten doen? Ouder worden hoort gewoon bij het leven en uit recent onderzoek is gebleken dat mensen met lachrimpels en andere kraaienpootjes eerlijker en oprechter overkomen. Mensen met rimpels bleken meer betrouwbaar over te komen. Dus waarom de rimpels weghalen of voorkomen? Ouderdom komt met gebreken. Daar doet niemand iets aan. Of je laat het gebeuren, of je doet er iets aan. In het geval van deze rimpels kan dat prima. Aan jou de keuze dus. Skin + Surgery helpt je de balans herstellen tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid.

 

Leave a Response