PersoonijkTips

3x stijlvolle laarzen voor de winter

3x stijlvolle laarzen voor de winter
940views

Het herfst/winterseizoen staat voor de deur en de meeste mensen zien er tegen op. De dagen worden korter, de temperatuur daalt buiten en er is weinig te ondernemen. Toch is er een lichtpuntje; het begin van het herfst/winterseizoen is het beste excuus voor nieuwe schoenen. En dan vooral een paar nieuwe laarzen. Natuurlijk kan je de laarzen van vorig jaar nog hergebruiken, maar willen we niet allemaal fris en fruitig beginnen aan een koude winter? Met deze 3 stijlvolle laarzen kom jij de herfst en winter goed door!

Chunky Boots

Chunky boots kunnen misschien wel dé trend van dit jaar genoemd worden en wil jij daarom absoluut in de kast hebben. Je herkent ze voornamelijk aan de dikke heavy zool en het stoere uiterlijk. Ze zijn er in een klassieke chelsea-stijl , maar vooral Dr. Martens zijn razendpopulair. De 1460 doet het al jaren goed, maar ben je op zoek naar net dat beetje extra? Dan zijn de Sinclair, Jadon of Molly echt iets voor jou!

Paardrijlaarzen

Ook als je niet van plan was om op een paard te gaan zitten zijn de laarzen wel helemaal hot! We zagen de trend eerder, zo’n 8 tot 10 jaar geleden. Mocht je ze nog in de kast hebben staan is het deze winter hét moment om ze eruit te halen. Ze zijn al gespot op de catwalk bij onder andere Chanel, Prada en Valentino, maar ook in het straatbeeld zien we ze steeds vaker. Een paardrijlaars met westerse elementen of dikke zolen is een echte must-have voor de winter!

Overknee laarzen

Ze zijn sexy, elegant en chique, en het is de perfecte laars om je schoenenkast mee uit te breiden. Wellicht heb je al een paar in je bezit, deze trend is namelijk niet compleet nieuw. We zien de overknee laarzen al een aantal jaar, en dit is dan ook een reminder dat ze nog steeds hot zijn. Waar je voorgaande jaren waarschijnlijk ging voor een paar suède overknee laarzen, draait het dit seizoen allemaal om leer en satijn. Ook kan deze trend gecombineerd worden met de zool van de chunky boots, voor een stoere touch aan je look.

Leave a Response