TipsWonen

3x mooiste raamdecoraties voor jouw woning

3x mooiste raamdecoraties voor jouw woning
1000views

Bij elke verhuizing of make-over komt het weer terug: raamdecoratie op maat. Je wil namelijk niet op de kijk zitten. Privacy is fijn, vooral als je zoveel thuis aan het werk bent. Wij helpen je natuurlijk graag een handje. Daarom delen we in dit artikel de drie leukste, mooiste, meest stijlvolle vormen van raamdecoratie. 

#1 Vouwgordijnen op maat

We beginnen eens niet met houten jaloezieen, want die heeft bijna iedereen al. Wij willen je juist inspireren met iets anders, namelijk: stijlvolle vouwgordijnen op maat! Door de baleinen (verzwaringslatjes) in de stof krijg je dat mooie, elegante effect. De stof rolt namelijk niet op of uit, maar vouwt mooi en valt zo over elkaar. Met een top down bottom up functie heb je ook nog eens zelf je privacy in handen. 

#2 Gordijnen

Overgordijnen, inbetweens, vitrage, het is allemaal mogelijk. Gordijnen geven direct meer sfeer en warmte aan je woning. En nog een bijkomend voordeel: je accentueert de hoogte van een ruimte. Ook handig voor lage woningen dus! 

Vergeet je niet om gratis kleurstalen aan te vragen op www.mijnraamdecoratie.nl of een andere website? Daarmee kun je thuis vergelijken welke kleur het beste uitkomt binnen jouw interieur. De kleur van de gordijnen op je scherm kan namelijk iets afwijken van het origineel. En een miskoop, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. 

#3 (dubbele) plissegordijnen

Steeds populairder worden plissegordijnen. Deze vorm van raamdecoratie herken je direct aan de vouwen van de stof. Heel modern, sfeervol en trendy. Als het gaat om een enkele stof, dan is het een plissegordijn. Bij een dubbele laag stof noemen we het een Duette. Kijk maar naar de zijkant van het gordijn. Zie je een honingraat? Dan is het een Duette. Zie je een enkele laag stof? Dan is het dus een plissegordijn. 

Ook hierbij kun je de top down bottom up bediening laten toepassen. Fijn om je privacy, maar ook de lichtinval in huis, in de hand te hebben. 

Leave a Response