Tips

5 leuke producten van Lamy

pen
1.09Kviews

Heb jij weleens van het merk Lamy gehoord? Dit bedrijf maakt allerlei producten voor mensen die schrijven. Het is door de jaren heen steeds meer in populariteit toegenomen. Maar waarom precies? Het simpele antwoord is dat de producten van dit merk nou eenmaal erg leuk worden gevonden door klanten. Ben jij benieuwd welke producten erg leuk zijn? Je ontdekt in deze blog de vijf leukste artikelen. Zo kun je bekijken of er ook nog wat voor jou tussen zit.

Lamy vulpennen

In de eerste plaats zijn er Lamy vulpennen. Hoewel vulpennen niet meer zo vaak gebruikt worden, zijn ze nog steeds functioneel. Dit geldt met name als jij bijvoorbeeld kinderen hebt die in de basisschool cursief moeten leren schrijven. Een goede vulpen is het verschil tussen snel mooi kunnen schrijven of langzaam een blaar op je vingers krijgen. Met de vulpennen van dit merk zit je zeker goed. Het design is namelijk comfortabel voor iedereen. Daarnaast is de stijl van de vulpennen ook cool. Zo heb je het beste van beide werelden.

Lamy notitieboeken

Een ander product van Lamy dat mateloos populair is, zijn notitieboeken. Iedereen heeft namelijk notitieboeken nodig. Dit kan voor het opschrijven van belangrijke informatie of juist om je hoofd leeg te maken. Hoe dan ook; een goede notitieboek maakt zeker het verschil. Daarom vind je alleen maar leuke notitieboeken van dit merk waar je heerlijk gebruik van kunt maken. Daarnaast zien deze notitieboeken er ook nog eens mooi uit. Dit is zeker een mooie bonus.

Leren houders

Tevens zijn leren houders interessante producten van Lamy. Leren houders zijn niet het eerste waar je aan denkt met een bedrijf dat schrijfartikelen levert. Toch is dit een haast essentieel accessoire om te hebben. Je moet immers ergens je pennen kwijt kunnen. Daarnaast wil je ze ook weer makkelijk terug kunnen vinden. Tot slot beschermen de leren houders je pennen ook nog eens. Daardoor weet je zeker dat je een langere levensduur uit de schrijfartikelen haalt.

Een aquaplus set

Ook een aquaplus set is een leuk product van Lamy. Aquaplus is in feite waterverf. Voor de mensen die graag met waterverf werken, is de kwaliteit van het waterverf van een groot belang. Je wilt immers dat het verf lang goed blijft en je kunst mooi maakt. Met een aquaplus set van dit bedrijf weet je zeker dat dit lukt. De kwaliteit is namelijk hoog en er is veel gebruiksgemak. Zo kun je zeker creatief aan de slag gaan.

Digitale pennen

Tot slot zijn er ook digitale pennen van Lamy. Hiermee kun je bijvoorbeeld op tablets schrijven of digiborden. Daarnaast is er ook een uiteinde van de pen met echte inkt. Zo heb je het beste van beide werelden. Op plekken als 24papershop.com kun je deze pennen vinden. Zo heb je een modern product waar je op allerlei manieren mee kunt schrijven. Wie wil dat nou niet?

Leave a Response