Tips

Alles over het dragen van sneakers

sneaker
386views

Er zijn veel misvattingen over het dragen van sneakers met pakken en vrijetijdskleding. Dit komt omdat niet alle sneakers gelijk zijn gemaakt. Er is een groot verschil tussen de goed gemaakte witte leren sneakers en je basic canvas sneakers. Een paar sneakers is ideaal voor informele feestjes en basic canvas schoenen zijn ideaal om op zondagmiddag uit te gaan. De grenzen waar je je sneakers kunt dragen zijn de afgelopen jaren bijna verdwenen. Het matchen van je formele jurk met sneakers of bruine leren sneakers met een grijs pak is nu een stijl. Het mooie van smart-casual schoenen van goede kwaliteit is dat ze meteen opvallen en je hele outfit verbeteren. Beschouw herenschoenen als een statement. Zoals ze zeggen als het gaat om smart-casual schoenen, je kunt ze dragen in het bedrijfsleven, maar ook op een feest.

Wanneer moet je geen sneakers dragen?

Sneakers kunnen bijna overal worden gedragen, maar er zijn bepaalde situaties waarin je ze helemaal niet zou moeten dragen. Sollicitatiegesprekken zijn cruciaal en het dragen van sneakers is een beetje een gok. Een goed paar leren schoenen is de beste keuze voor elk formeel evenement. Het is onwaarschijnlijk dat je een paar sneakers zult vinden die bij je zwarte smoking passen. Een goed paar witte sneakers is de laatste jaren vrijwel niet meer weg te denken uit je garderobe. Ze passen namelijk bijna overal bij. Je kunt een cropped jeans dragen met witte sneakers. Daarnaast kun je gescheurde jeans met T-shirts met ronde hals en bomberjacks met sneakers dragen. Het hele doel van sneakers is om bij elke stijl te passen en de aandacht te trekken. Kies er daarom een ​​paar voor elke gelegenheid. 

Jeans en sneakers

Jeans met sneakers zijn qua mode als aardbeien en slagroom. Ze horen bij elkaar en dat staat buiten kijf. Er zijn echter een paar dingen waarmee je rekening moet houden bij het dragen van je favoriete jeans. De eerste overweging is de kleur. Hou je van basic witte sneakers of iets dat uniek is zoals Harris schoenen? Zowel bosgroene leren schoenen als kaki suède sneakers staan ​​prachtig bij een blauwe spijkerbroek. Baggy broeken en sneakers worden al enige tijd als modieus beschouwd. Je kunt een baggy broek dragen met grote sneakers. Je kunt ook basic jeans dragen met schoenen in een unieke kleur om er clean en elegant uit te zien.

 

Leave a Response