Tips

Belangrijke mode-pijlers waar Marc Cain op bouwt

585views

De eerste voorbereidingen voor de najaarsmode zijn alweer begonnen. Goed om bij een zomercocktail eens rustig na te denken waar jij bij jouw keuze op gaat letten. Het modemerk Marc Cain mag bij dit overzicht niet ontbreken.

Marc Cain dameskleding is een merk dat verkrijgbaar is bij de exclusieve damesmodezaken. En dat heeft een reden. Het modemerk is begonnen op het eiland Capri in Italië en later verhuisd naar Duitsland. Vanuit de Italiaanse oorsprong is er altijd een grote liefde geweest voor het gebruik van tricot. Dit is onderdeel geworden van hun DNA. Naast een perfecte kwaliteit worden zo lievelings items gecreëerd waarin een vrouw zich lekker voelt, mede door het buitengewone draagcomfort van hun mode. 

Het bijzondere aan Marc Cain

Door deze expertise is er veel innovatie. Investeringen in onderzoek en de moed om nieuwe dingen uit te proberen, zorgen voor mooie, bijzondere keuzes. Zoals het gebruiken van gebreide highlights in de komende mode voor de herfst en de winter van 2021.  

Naast het gebruik van tricot kiest Marc Cain voor buitengewone prints en schitterende en stralende kleuren. Het siert de moderne en zelfbewuste vrouw die van mode houdt en deze inzet als onderdeel van een persoonlijke enscenering.

Motto: ‘How Wonderful’

De inspiratie voor de najaarscollectie is de natuur. In de natuur is de kracht te vinden om ondanks moeilijke tijden toch door te gaan. Want uiteindelijk komt na de winter, altijd weer een nieuw jaargetijde. En na het thuis zitten, wil je vast wel weer met vrienden, kennissen en collega’s naar buiten. 

Functionele layering

De looks voor het najaar zijn ongecompliceerd en zien er relaxed uit. Spannend zijn de nieuwe volumes die ontstaan door functionele layering en relaxte silhouetten. Het verhaal van de tegenstelling wordt voortgezet in het materiaalgebruik. Fluffy ontmoet rustiek, grof draag je samen met glad en harig ontmoet glanzend. 

Dit geeft ongelooflijke combinaties waarmee je creatief kunt omgaan. Zo geef je een eigen stijl aan je mode. Dit levert prachtige plaatjes op met kleding die je met veel plezier zal dragen. 

Leave a Response