Mode

Diamonds are forever

ketting
551views

Wie ga jij blij maken met deze schitterende edelstenen die onverwoestbaar zijn? Een ding is zeker, bij diegene kun jij niet meer stuk!

 

Diamonds are a girl’s best friend; een uitspraak waar geen woord aan is gelogen. Juwelen zijn een prachtig geschenk aan iemand die de wereld voor jou betekent. Juwelen met diamanten zijn helemaal de kers op de taart. Aan een sieraad kun je een diepere betekenis geven door het bijvoorbeeld te laten graveren met een speciale datum of de naam van een dierbare. Door het sieraad om te hebben draag je diegene dan voor altijd dicht bij je. Een gouden ketting voor dames is niet het enige dat je haar kunt schenken. 

De liefde bezegelen

Ben je van plan om haar ten huwelijk te vragen? Tegen een verlovingsring met diamanten kan ze bijna geen nee meer zeggen. Een diamant is niet kapot te krijgen, een prachtig symbool voor jullie oneindig sterke liefde dus. Ben je al heel wat jaartjes getrouwd en vieren jullie binnenkort een jubileum? Dan is een zogeheten eternity ring een hele mooie keuze, een eternity ring is rondom bezet met diamanten. Je kunt de relatie met je moeder zus of beste vriendin ook bezegelen met een ring, waarin je voor ieder persoon een andere kleur diamant laat plaatsen. 

Edelstenen voor iedereen 

De tijd dat sieraden met diamanten alleen voor vrouwen bedoeld waren is echt voorbij. Voor heren zijn er armbanden, horloges, ringen en manchetknopen waar diamanten in verwerkt zijn. Dus dames de heren mogen ook wel een keertje verwend worden! Helaas is het kopen en krijgen van diamanten sieraden niet voor iedereen weggelegd. Maar laat je daardoor niet afschrikken, er zijn ook edelstenen sieraden te koop voor een smallere portefeuille. Zo kun je kiezen voor een robijn, smaragd, lapis lazuli of een carneool. Tenslotte geven deze stenen wel veel meer kleur aan een sieraad dan een diamant doet. 

Goud, zilver of toch liever rosé?

Het kan soms even lastig zijn om te bedenken welke kleur sieraden het beste bij iemand staan. Meestal is het zo dat een huid met een warme ondertoon goud veel beter tot zijn recht laat komen. Zilver past weer beter bij een lichtere huidskleur met een koele ondertoon. En dan is er ook nog roségoud voor de liefhebber. Maar wat nou als je deze drie kleuren met elkaar combineert? Dan krijg je net als de gekleurde Italiaanse pasta een tricolore. Dat geeft ook een bijzonder prachtig effect in een sieraad en nog mooier je hoeft niet meer te kiezen!

Leave a Response