Tips

Bruidsauto boeket

bloemen
623views

De bruidsauto is een belangrijk onderdeel van jullie speciale dag. Maar waarom? Het is de entree van jullie bruiloft, en dat moet tiptop in orde zijn. Zo heb je diverse bruidsauto’s zoals: een limousine, oldtimer trouwauto en ga zo maar door. Maar een auto zonder versieringen is wel een beetje saai. Gooi daarom je creativiteit erop los en versier de auto zo gek als het maar kan. Het is tenslotte feest, toch? Een voorbeeld van decoratie is een bruidsauto boeket. Deze boeketten zijn prachtig en ze geven net de finishing touch aan de bruidsauto. Er zijn een aantal soorten boeketten, maar wat zijn nou eigenlijk de leukste? Hieronder zie je een handig overzicht van een paar leuke bruidsauto boeketten!

Kleuren

Bruidsauto boeketten vind je in alle soorten vormen en maten. Maar ook in allerlei soorten kleuren. Dit kan het maken van een keuze lastig maken. Door het grote aanbod zie je door de bomen het bos niet meer. Hier een tip van ons: ga voor de kleur van de trouwauto. Is de trouwauto groen? Ga dan voor een mooi groen boeket. Is de auto wit? Kies dan voor mooie zachte tinten wit in het boeket. Dit matcht perfect met jullie auto! 

Vormen

Vele bruidsboeketten hebben een aantal standaard vormen. Denk hierbij aan ronde vormen. Dit is vrijwel gewoon en dit zie je vaak terugkomen. Maar hoe leuk is het om voor een andere vorm te gaan? Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hart. Een hart staat centraal voor de liefde en dat past natuurlijk perfect bij een bruiloft! Maar er zijn nog een heel aantal andere leuke vormen waaruit jij kan kiezen. Gooi je creativiteit erop los!

Lint

Enkel een bruidsauto boeket is misschien wat saai. Het kan zijn dat je al van plan bent om je bruidsauto op een leuke manier te gaan versieren. Maar waarom versier je je bruidsauto boeket niet? Je kan er bijvoorbeeld een mooi lint aan vast maken. Het lint kan je in de kleur van de auto en/ of boeket kiezen. Hoe leuk is dat? Zo weet jij van een “normaal” boeket iets extra leuks te maken!

Leave a Response