Tips

Cadeautips voor dames

Cadeautips voor dames
481views

Het is misschien wel het aller moeilijkste: cadeaus uitzoeken voor een dame die alles al heeft. Gelukkig zijn er dingen waar elke vrouw blij van wordt. Wij vertellen je in deze blog dan ook graag waar je aan zou kunnen denken. Zo kom jij niet met een saaie cadeaubon aan en is de dame in kwestie positief verrast door jouw leuke cadeau!

Planten

Een bosje bloemen kan over een weekje alweer de prullenbak in, daarom is het een goed idee om een leuke kamerplant te geven. Van een kamerplant wordt immers iedereen blij en deze blijven, mits je ze genoeg water geeft, nog jaren staan. Daarnaast houden kamerplanten de lucht lekker schoon en brengen ze sfeer en gezelligheid in de ruimte waar je ze plaatst.

Schoonheidsbehandeling

Iets waar een dame zeker van geniet, maar waar ze niet altijd zelf geld aan uit wil geven is een schoonheidsbehandeling. Tijdens een schoonheidsbehandeling wordt ze compleet in de watten gelegd en komt ze als herboren weer thuis.

Parfum

Een van de mooiste cadeaus voor een dame is en blijft toch wel parfum. Het is een luxe en erg persoonlijk cadeau. Daardoor is het wel extra belangrijk dat het parfum bij de dame in kwestie past en dat kan een parfum uitkiezen wel iets lastiger maken. Echter zit je met een luchtje als armani si altijd goed.

Sieraden

Van een ketting tot een mooi paar oorbellen: met sieraden zit je bij dames bijna altijd goed. Zorg er bij oorbellen voor dat ze gemaakt zijn van écht zilver of écht goud, zo weet je zeker dat de persoon die je wilt verblijden lang kan genieten van jouw mooie cadeau. Er zijn veel verschillende soorten sieraden: van minimalistische oorbellen tot aan een grote schakelketting. Ook sieraden zijn echter een heel persoonlijk cadeau, mocht je het dus niet aandurven kun je er altijd voor kiezen om een cadeaubon te geven van een sieradenmerk.

Een wellnessset

Mocht een wellnessbezoek er niet inzitten, zou je er ook voor kunnen kiezen om zelf een pakket samen te stellen. Kies voor een luxe geschenkset met een douchegel, bodylotion en scrub. Voeg wat geurkaarsen toe en maak het af met een haar en gezichtsmasker en je hebt een prachtig wellness pakket.

Een dagje weg

Mocht je geen materialistisch cadeau willen geven, maar liever een herinnering cadeau willen doen. Dan zou je een dagje of weekendje weg kunnen geven. Plan de dag alvast vol met leuke activiteiten en neem haar daarna mee uit eten. Dit zal ze zeker kunnen waarderen!

Leave a Response