Mode

Dames opgelet: zo koop je de perfecte jeans!

981views

Het is niet altijd makkelijk: een nieuw paar jeans kopen. Het ene model zit niet goed bij de billen, het andere is weer te kort of zit niet mooi bij je bovenbenen. Als je op zoek bent naar een nieuw merk jeans, dan is het kiezen voor Red Button Jeans vaak de juiste keuze. Zij maken jeans die veel dames wél passen.

Zo koop je een goede jeans

Voordat je een nieuwe jeans gaat kopen is het belangrijk om te weten wat voor onderlichaam jij. Heb je lange of korte benen? Vollere of slankere benen? Hoe zit het met je billen, heupen en buik? Al deze kenmerken van je lichaam hebben invloed op welke jeans jou het beste past.

Stretcht

Passen veel jeans jou niet? Dan kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel jeans met stretch erin. Dit draagt vaak gemakkelijker dan de jeans zonder stretch. De jeans met stretch, stretcht namelijk goed mee op de plekken waar een ander soort jeans net ongemakkelijk zit.

Laat je opmeten

Als je merkt dat veel jeans jou niet passen, ga dan eens naar een professionele jeans winkel. Zij kunnen jou lichaamstype bekijken en inschatten welke soorten jeans het beste bij jou passen. Ook kunnen ze jouw beenlengte en heupbreedte opmeten om te kijken welke maat het beste bij jou lichaam past.

Pas altijd

Koop een jeans nooit zomaar, probeer hem altijd te passen als je weet dat jij moeite hebt met het dragen van jeans. Want ook al heb je altijd dezelfde maat, elke jeans kan toch weer net wat anders zitten. Het is daarom altijd een goed idee om de jeans goed te passen voordat je beslist of je hem gaat kopen.

De perfecte jeans

De perfecte jeans bestaat niet, want elk lichaam is weer anders en elk lichaam prefereert weer een ander soort jeans. De perfecte jeans voor jou bestaat echter wel. Alleen moet je wel even zoeken welke het beste bij jouw lichaam passen. Op BroekenBinkie.com hebben ze een ruime collectie jeans voor dames.

Leave a Response