Mode

De gouden richtlijnen voor het dragen van Olymp Overhemden

OVerhemd
696views

Als je denkt dat de modepolitie je met rust laat nu je een mooi overhemd van hoge kwaliteit hebt aangeschaft, dan heb je het mooi mis. Zelfs een overhemd van Armani kan als ‘armzalig’ worden bestempeld wanneer deze niet netjes gestreken is. En de mouwen, rol je deze op? Stop je de onderkant van je overhemd in je broek? Ontdek hier hoe je Olymp Overhemden het beste kunt dragen.

De juiste pasvorm

Allereerst moet een overhemd goed passen. Een ‘slim fit’ is tegenwoordig erg populair en staat goed bij mannen die geen extra gewicht meedragen rond hun middel. Mocht jij wel een buikje hebben, neem dan een recht model. Let goed op dat hij lang genoeg is en niet iedere keer wanneer jij je arm omhoog doet, de onderkant van je overhemd uit je broek floept.

Tip: Calvin Klein | hemdvoorhem

Netjes gestreken

Een ongestreken overhemd is een ware fashion faux-passe. Je moet er altijd voor zorgen dat je overhemd er netjes en ongekreukeld uitziet. Wanneer jij en het strijkijzer niet de beste maten zijn, kun je jouw hart ophalen bij de overhemden van Olymp. Je hoeft deze, dankzij een speciale weving van het katoen, niet te strijken. Het overhemd past zich automatisch aan dankzij jouw lichaamswarmte en kreukels verdwijnen vanzelf.

Kleur

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je dat overhemd met palmbomenprint beter kunt bewaren voor een feestje met een Hawaï thema en niet naar kantoor aan moet trekken. Overhemden in neutrale kleuren als wit, blauw, zwart, licht paars, crème en grijs zijn vrijwel geschikt voor iedere gelegenheid en zijn een goede, langdurige investering.

Uitgelicht: Tommy Hilfiger | hemdvoorhem

In je broek

In principe draag je een overhemd in je broek (zorg wel voor een goede riem). Als je toch meer voor casual gaat, dan kun je een overhemd uit je broek dragen. Zakelijke overhemden (die wat langer zijn zodat je ze makkelijk in je broek kunt stoppen) kun je beter niet over je riem heen dragen. Dit zorgt ervoor dat je eruit ziet als een kind dat in het overhemd van zijn vader verdrinkt. Als je er casual bij wilt lopen, koop dan dus een speciaal overhemd die niet te lang is aan de onderkant.

Leave a Response