PersoonijkTips

Pampers voor de allerkleinsten

Pampers voor de allerkleinsten
914views

Heb jij een heel kleine baby of heeft je baby de eerste weken of maanden in de couveuse gelegen? Dan is een Pampers maat 0 misschien wel geschikt voor jouw baby. In de couveuse dragen baby’s luiers van maat -1. Maat 0 is de kleinste maat luier van Pampers die verkrijgbaar is. Maat 0 Pampers wordt ook Pampers Micro genoemd. De Micro is dus hetzelfde als een maat 0. Deze maat is geschikt voor baby’s die minder wegen dan 2,5 kilo. Als je baby net mee naar huis mag, is het waarschijnlijk dat dit de passende maat is voor jouw kleintje.

Maat 0 Pampers aanbiedingen

Pampers luiers veranderen soms van naam, het kan dus ook zijn dat er andere aanduidingen zijn voor eenzelfde maat luiers. Op onze website worden aanbiedingen voor al deze overeenkomstige luiers verzameld. Daarmee maken wij het gemakkelijk voor jou als verse papa of mama om de juiste luiers te vinden. Bovendien hoef je voor de aanbiedingen niet de volle prijs te betalen, dus ben je ook goedkoper uit. Als je updates in je mailbox wil ontvangen over de aanbiedingen voor de kleinste maat Pampers, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Maattabel voor de groei

Bij de nieuwsbrief krijg je ook een maattabel van Pampers. Daarmee heb je een beetje een overzicht met de maten en soorten luiers die Pampers te bieden heeft, ook als je kindje groter wordt. De maten zijn gebaseerd op gewicht en kunnen overlap hebben, soms is het dus moeilijk om de juiste maat te bepalen. De maat 0 Pampers zijn heel duidelijk bedoeld voor de allerkleinste baby’s, de grotere maten zijn misschien lastiger te bepalen. Uiteraard is de opbouw logisch: als maat 0 te klein wordt, is het wijs om over te stappen op een luier van maat 1.

Leave a Response