Tips

De kwaliteit van Alpine Stars motorkleding

motorkleding
573views

Een motor is een praktisch voertuig waar je veel plezier van kunt hebben voor woon-werkverkeer, maar ook voor tourritten, op vakantie of op het circuit. Beschermende kleding is essentieel, omdat je uiteraard veel minder goed beschermd bent als in de auto. Net als een goede helm is ook degelijke motorkleding van groot belang. Het beschermt je niet alleen tegen de weersomstandigheden, maar ook bij ongelukken kan goede kwaliteit motorkleding heel veel ellende voorkomen. Zelfs voor korte ritten is het verstandig motorkleding aan te trekken om geen risico’s te nemen. Het is natuurlijk wel prettig als je motorkleding er goed uit ziet. Mode en motorkleding gaan prima samen bij het Italiaanse kwaliteitsmerk Alpinestars.

Alpinestars motorkleding is van uitmuntende kwaliteit

Alpinestars is in 1963 begonnen met het produceren van motorlaarzen in het kleine Italiaanse plaatsje Asolo. Ontwikkeling en technologie staan vanaf dag één al hoog in het vaandel bij dit gerenommeerde bedrijf. Alpinestars motorkleding is op dit moment een zeer uitgebreide collectie. De motorkleding wordt veel gedragen door ervaren coureurs vanwege de hoogstaande kwaliteit van de leren pakken, laarzen en handschoenen. Uiteraard geldt dit ook voor de verschillende accessoires die de veiligheid en het comfort ten goede komen. Voor relatief weinig geld koop je met Alpine stars topkwaliteit motorkleding waar je mee voor de dag kunt komen.

De leren motorpakken bieden veiligheid

Verschillende wereldkampioenen bereikten die titel met de hoogwaardige motorpakken handschoenen of laarzen van Alpinestars. De prettige pasvorm gaat samen met een fraai uiterlijk en een oerdegelijke kwaliteit. Je kunt dus, net als de kampioenen veilig en verantwoord op de motor stappen. De leren pakken van Alpinestars zijn altijd een geheel, aangezien dit veel veiliger is dan een losse jas en broek. Je hebt geen breekpunt in het midden wat de veiligheid ten goede komt. Leer is een zeer slijtvast materiaal wat ook weer een stuk extra veiligheid biedt. Om die reden zijn leren motorpakken het belangrijkste onderdeel van de productielijn. De losse broeken en jassen kun je eenvoudig met en rits aan elkaar vastzetten.

Veiligheid en comfort

In de leren motorkleding zitten op de schouders, ellebogen, heupen en knieën CE goedgekeurde veiligheidsopties ingebouwd. Er zit tevens op alle pakken reflectie zodat je meer opvalt in het verkeer. Voor het comfort zijn er pakken met ventilatieopeningen. Daarnaast zijn er thermovoeringen beschikbaar voor de jassen en broeken. Hiermee kan je in de winter door blijven rijden. Door membraan in de kleding te verwerken blijft regenwater buiten en transpireer je minder. Dat is wel zo fijn

Leave a Response