Tips

De laatste mode trends op het gebied van bucket hats

Bucket
225views

Bucket hats zijn in 2023 een prominente trend in de mode-industrie, die door verschillende merken en modehuizen wordt omarmd. De trend omspant van luxe merken zoals Dior, Jacquemus en Coach, die bekend staan om hun hoogwaardige bucket hats met innovatieve ontwerpen en premium materialen, tot betaalbare maar stijlvolle opties van merken zoals Adidas, Nike en Carhartt​​. Je hebt dus genoeg keuze. 

Deze hoeden, oorspronkelijk populair gemaakt door vissers in de vroege 20e eeuw, kenden een hernieuwde populariteit in de jaren ’60, vielen daarna uit de mode, maar maakten een comeback tussen de jaren ’80 en ’90 dankzij de hiphopcultuur​​. Nu, in 2023, zijn bucket hats niet alleen beperkt tot stranddagen, maar maken ze deel uit van de straatmode en worden ze door iedereen gedragen, van mode-iconen tot kinderen​​. Ze zijn echt ontzettend populair geworden. 

De veelzijdigheid van de bucket hat is een van de redenen waarom het zo’n blijvende trend is; het heeft het vermogen om zich aan te passen aan verschillende trends en stijlen. Zo heeft de recente opleving van de jaren ’90 de populariteit van de bucket hat verder versterkt​​. De huidige obsessie met deze hoeden wordt voorspeld om goed door te zetten in 2023, waardoor het een trend is die je zeker niet wilt missen. Er is een breed scala aan stijlen beschikbaar, van merken zoals Pangaia, Rokit en GANNI​​.

De trend heeft zich uitgebreid tot een must-have accessoire dat op zowel de high streets als de catwalks wordt gezien. Het is een trend die heeft aangetoond veelzijdig genoeg te zijn om verschillende stijlen aan te vullen, van streetwear tot high-fashion outfits​​. Dit alles toont aan dat de bucket hat meer is dan een tijdelijke trend; het is een hoedje dat zich heeft aangepast en is geëvolueerd met de tijd en nu een vaste plek heeft verdiend in de hedendaagse modewereld. Echt gaaf om te zien wat ons betreft!

 

Mybuckethat.nl

Een merk dat we er graag even uitlichten is Mybuckethat.nl. Dit merk wordt omschreven als dé toonaangevende bucket hat shop in Nederland, waarbij hun passie voor festivals en bucket hats in hun mode wordt vertaald. Hun uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat klanten zeker een vissershoedje kunnen vinden dat bij hun stijl past, inclusief een omkeerbare collectie die twee-in-een ontwerpen biedt om bij verschillende outfits te passen​​. Ze zetten zich in voor het creëren van unieke en gepersonaliseerde bucket hats, met een breed scala aan ontwerpen, stoffen en kleuren die aansluiten bij de nieuwste modetrends en persoonlijke stijlvoorkeuren​​.

Het bedrijf is trots op zijn goede leveringsservice, met de belofte dat bestellingen die voor 15:00 uur zijn geplaatst, de volgende dag worden geleverd. Ze benadrukken ook het gemak van hun verpakking, die zodanig is dat het product door de standaard brievenbus past, waardoor het niet nodig is dat de klant thuis is om het te ontvangen​​.

Het merk heeft zijn ontwerpen met name gepositioneerd voor festivalgangers, met logo’s en motieven die gerelateerd zijn aan de festivalcultuur, zoals raket ijsjes en lolly’s, wat wijst op een leuke en jeugdige doelgroep​​. 

Leave a Response