TipsWonen

De nieuwste trends op het gebied van LED verlichting

De nieuwste trends op het gebied van LED verlichting
1Kviews

Steeds meer mensen gaan op zoek naar gave LED verlichting, nu ze door de lockdown geen andere uitlaatklep meer hebben. De trends worden natuurlijk vooral gevormd door social media. Op het social media platform Ticktock zie je de laatste tijd bijvoorbeeld tal van video’s voorbij komen die honderdduizenden views binnenhalen met een bepaalt soort verlichting. De drie leukste en opvallendste trends hebben we even voor je op een rij gezet.

Smart home verlichting

Of je van een hype of trend moet spreken is mij niet helemaal duidelijk, maar smart home producten zijn hot. De markt explodeert bijna met dit soort verlichting en het zou zomaar kunnen dat iedereen straks smart home lampen en andere producten in zijn huis heeft staan of hangen. Hierbij moet je niet alleen denken aan de smart home verlichting, maar bijvoorbeeld ook aan stofzuigers, koelkasten en magnetrons. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een smart home artikel van. 

Sterrenplafonds

Waar de mensen die geboren zijn rond 1990 de sterrenhemel plakplaatjes nog wel kunnen herinneren zullen de kinderen van nu de sterrenhemels op basis van LED herinneren. Deze trend is vooral groot geworden op tiktok en wordt vaak gecombineerd met Smart LED strips. Aan de randen van de muur zie je dan vooral smart LED strips in alle kleuren en op het plafond wordt dan de sterrenhemel geprojecteerd. Super leuk voor een kinderkamer of zelfs voor een babykamer.

LED Strips

Door het sterrenplafond zijn LED strips dus ook weer helemaal booming geworden. Ze worden overal achter geplaatst. Op het plafond, achter de bar, letterlijk overal. Doordat het vooral nu slimme LED strips zijn geworden, hoef je ook niet perse meer bij de lichtschakelaars te kunnen. Hierdoor kunnen de strips letterlijk overal geplaatst worden. Ook op een kast of andere plekken waar je zonder ladder helemaal niet bij kunt. Dat maakt het allemaal natuurlijk wel een stukje leuker en beter.

Up and down verlichting

De laatste trend is toch wel de gevelverlichting die zowel boven als onder schijnt. Vaak zijn dit de bekende kubussen. 

Leave a Response