Tips

De oplossing voor beginnende kaalheid

haar
1.06Kviews

Anno 2021 zijn haarimplantaten een geweldige oplossing voor mensen die last hebben van kale plekken. Mannen hebben soms al vanaf hun 20e last van een teruglopende haargrens en het is begrijpelijk dat ze alle opties willen aanwenden om dit te veranderen. Je kunt dit proces uiteraard niet terugdraaien maar gelukkig is het mogelijk om het op een andere manier op te lossen. Deze mannen kunnen kiezen voor haarimplantaten. Een haartransplantatie is dé oplossing om beginnende kaalheid tegen te gaan.

Waar kun je terecht voor een haartransplantatie

Vele Nederlanders hebben er in het verleden voor gekozen om een haartransplantatie te ondergaan. Je hoort vaak verhalen dat een haartransplantatie goed is verlopen en dat ze tevreden zijn met het resultaat. Waar zijn deze mensen naartoe gegaan voor de haarimplantatie? Je hebt de keuze om dit in Nederland zelf te doen, maar een flink aantal mensen is hiervoor ook naar het buitenland gegaan. Turkije is één van de landen die bekend staat als plek waar je terecht kunt voor een voordelige haartransplantatie. Je wil natuurlijk niet teveel betalen, maar het belangrijkste is dat de transplantatie goed wordt uitgevoerd en dat het resultaat naar behoren is. Daarom zijn wij van mening dat je beter in Nederland kunt gaan naar Visushaarkliniek in Rotterdam.

De beste optie

Als je een haartransplantatie ondergaat wil je dat eigenlijk eenmalig hoeven te doen. Het zou fijn zijn als de geïmplanteerde haren je hele leven lang blijven groeien! Met de Micro FUE haartransplantatie is dit resultaat haalbaar. Bij deze methode worden haarzakjes met een ultra kleine naald losgehaald uit het donorgebied en één voor één getransplanteerd naar het gebied op je hoofd waar de kale plekken zijn. Deze methode zorgt voor minder littekenvorming en je huid herstelt sneller. Uiteindelijk zal het resultaat bij deze methode nog beter zijn dan voorheen met oudere methodes. Deze manier van haarimplantatie is zelfs goedkoper dan de oude DHI behandelmethode en het is ook nog eens sneller!

Leave a Response