Tips

Wat geef ik mijn beste vriendin?

sieraad
1Kviews

Van de ene ontvang(st)er weet je precies wat je hem of haar wilt geven. Maar de ander ‘heeft alles al’ of is heel kieskeurig.

 

Dus tja, op die vraag kunnen wij ook niet heel gemakkelijk antwoord geven. Wij zijn jouw beste vriendin niet, noch kennen we haar, anders hadden we het hier wel gezegd. Dan was je er meteen klaar mee en was jij in één klap van al je hoofdbrekens af. Maar helaas, de realiteit is anders.Je zult goed bij jezelf te rade moeten gaan – of eventueel voor hints jouw bff flink porren – om erachter te komen welk geschenk voor haar nou perfect is.

 

Laat je ook inspireren door de gelegenheid. Is ze jarig, geslaagd, zwanger of heeft ze een andere mijlpaal bereikt? Dan kun je het cadeau daarop toespitsen, vermengd met haar persoonlijkheid en specifieke smaken en voorkeuren. Want kom op, je kent jouw beste vriendin toch wel een beetje? Delen jullie nou lief en leed met elkaar of delen jullie lief en leed met elkaar? Precies, dat dachten wij dus ook.

 

Hieronder staan enkele suggesties die je hopelijk zullen inspireren. Veel succes en plezier met zowel de voorpret als het uiteindelijke geven van jouw cadeau(tje)!

Cosmetica

Jouw beste vriendin is uiteraard al mooi genoeg van zichzelf, zowel van buiten als zeker van binnen. Make-up en parfums heeft ze dan ook eigenlijk niet nodig. Maar een extra benadrukking van haar schoonheid kan natuurlijk nooit kwaad, dat zal zij zelf wel met je eens zijn. Bovendien heeft zij wellicht een heel specifieke beauty routine die deels of geheel hetzelfde is als de jouwe. Dan weet je ook precies welke producten zij nog wel kan gebruiken!

Cultureel

Een cultureel cadeau is voor ons een verzameling van bijvoorbeeld een goed boek, een bezoek aan een film, concert of theatervoorstelling en meer van dat leuks. Je kunt een specifieke voorstelling of titel voor je beste vriendin uitzoeken maar ook een bon uitkiezen. Wanneer het echt om een uitje gaat, het liefste voor twee personen zodat zij haar partner – of jou – mee kan nemen! Zo geef je haar bovendien de vrijheid om zelf te kiezen waar en wanneer ze jouw cadeautje uitgeeft.

 

En wat te denken van een hotel- of restaurantbon? Eventueel in combinatie met een voorstelling die zich helemaal aan de andere kant van het land bevindt!

Sieraad

Maar natuurlijk. Dat kan functioneel zijn, in de vorm van een horloge, of een ketting met een hanger die een persoonlijke boodschap bevat. Jouw naam of die van haar. Of foto’s van jullie beiden in een medaillon. Misschien jullie vingerafdrukken in metaal gegraveerd of een druppel van jouw bloed in een speciale cilinder. Alles kan tegenwoordig! Een wat simpeler en gangbaarder presentje mag uiteraard ook. Zoiets als een gouden ring of een schitterend stel oorbellen, bijvoorbeeld. Jouw beste vriendin is natuurlijk niet voor niets degene die het beste van het beste verdien. Hm. Dat is drie keer ‘beste’ in één zin. Geeft maar weer aan hoe goed ze is.

Leave a Response