Mode

Dit zijn dé musthave damesschoenen voor dit seizoen! (Winter 2020/21)

681views

Elk seizoen brengt weer nieuwe trends met zich mee in de modewereld. Zeker het winterseizoen is een interessante periode met veel nieuwe trends op het gebied van fashion. Dit nieuwe modeseizoen brengt ook veel hippe, nieuwe schoenen met zich mee. Welke schoenen gaan we deze winter veel zien in het straatbeeld? Wij hebben dé musthave damesschoenen van dit moment op een rijtje gezet!

Loafers

Misschien niet het eerste model schoenen waaraan je denkt bij bij het koude winterseizoen, maar loafers zijn op dit moment razend populair. Een groot voordeel van dit model schoenen is dat ze erg comfortabel zitten en wat netter zijn dan sneakers. Ook passen loafers uitstekend onder een smart casual outfit. Dit jaar zijn warme kleuren en bijzondere dierenprints erg populair. Ook loafers met chique details zijn erg populair.

Chelsea boots

In de jaren ‘50 deden chelsea boots hun intrede. In eerste instantie werden deze schoenen vooral gedragen door creatievelingen. Tegenwoordig zijn de halfhoge laarsjes met een minimalistische uitstraling ontzettend populair. Ook dit seizoen behoren chelsea boots absoluut tot dé musthave damesschoenen. Dit is ook de reden dat ze bij Shoetime Online een ruim aanbod chelsea boots hebben.

Western laarzen

Laarzen met een western uitstraling is een populaire trend die je ook steeds vaker in het hedendaagse straatbeeld terugziet. Sterker nog, dit seizoen zijn laarzen met western versieringen een absolute must have voor in je kledingkast.

Lange laarzen

Vorig winterseizoen en afgelopen zomer zagen we dat lange laarzen al steeds populairder werden. Het blijkt een blijvende trend te zijn, want ook deze winter zijn lange laarzen een absolute must have. Lange laarzen tot de knie zitten niet alleen lekker warm, maar zien er ook nog eens vrouwelijk uit. Draag ze onder een rok of jurk voor een vrouwelijke uitstraling. Wil je er iets stoerder bijlopen? Dan kan je de laarzen dragen over jeans!

Leave a Response