Wonen

Een boxmobiel zorgt ervoor dat je baby rustig wordt

762views

Hoewel een baby in de eerste paar maanden voornamelijk bezig zal zijn met eten en slapen, probeert deze de wereld al van jongs af aan beetje bij beetje te ontdekken. Hang bijvoorbeeld eens met je hoofd boven de box van een willekeurig kind. De kans is groot dat de baby direct onder de indruk is en zijn of haar aandacht op je gefocust houdt. Het kindje probeert hetgeen deze ziet in zich op te nemen. Wanneer er niemand boven de box hangt en het kindje de omgeving van de woon- of babykamer inmiddels wel kent, kan deze verveeld raken. Iets wat je voorkomt door een boxmobiel te gebruiken.

Een boxmobiel blijft een baby boeien

Een boxmobiel wordt ook wel muziekmobiel genoemd. Je kunt deze boven de box van een baby bevestigen, om het kind op deze manier te blijven vermaken. Handig, wanneer je zelf even in overleg zit of bezoek hebt. Je wilt in zo’n geval niet voortdurend met je kind op schoot hoeven te zitten. De boxmobiel maakt dat je kind zichzelf zal vermaken. Daarbij werkt de muziek heel rustgevend. Vergelijk het met het moment waarop je zelf naar je favoriete muziek luistert. Ook dit heeft een ontspannende werking! 

Boxmobiel online bestellen voor je babykamer

Naarmate je baby langer naar de muziek uit de boxmobiel luistert, zal het hem of haar steeds meer moeite kosten om de ogen open te houden. Uiteindelijk valt je kind in slaap, om vervolgens volledig uitgerust wakker te worden. Je kunt een boxmobiel heel eenvoudig online bestellen. Er zijn diverse webwinkels die deze zo’n element voor boven de box aanbieden. Doordat ze vaak van hout gemaakt zijn, zullen ze niet snel kapot gaan. Handig, want zo kun je deze ook boven de box van een eventueel tweede kind gebruiken! 

Leave a Response