Tips

Een moeder en kind beeldje in 3D

626views

Een moeder en kind beeldje in 3D laten maken geeft je de mogelijkheid om een bijzonder moment in het leven vast te leggen. Het beeldje wordt namelijk tijdens de zwangerschap gemaakt. Het is leuk om je vormen in 3D vast te leggen en daar een beeldje van te laten maken. Dit kan je voor jezelf doen. Je kunt het ook cadeau doen aan iemand in je omgeving die zwanger is.

Bij een specialist

Een moeder en kind beeldje wordt gemaakt door een 3D scan van het zwangere lichaam te maken. De scan is niet schadelijk tijdens de zwangerschap. Het is met een handscanner mogelijk om in korte tijd duizenden foto’s te maken. Door 2000 foto’s te maken in minder dan 3 minuten, zorg je dat het hele lichaam in beeld komt. Zo is dus snel een duidelijk beeld te vormen. De scan wordt bij de specialist in de studio gemaakt. Het is slim om dus snel even online een afspraak te maken voor het verzorgen ervan.

Werken in 3D

Het maken van de scan is de eerste stap. Vervolgens is het 3D model dat hiervan gemaakt wordt met een programma te bewerken. Het is leuk om te zien hoe van de duizenden foto’s snel een 3D model te maken is. Samen met de expert kan je dan het model nog helemaal nakijken en eventueel oneffenheden eruit laten filteren. Ook kan je enkele voorkeuren die je misschien hebt nog laten verzorgen. Zo wordt het model precies zoals jij dat graag ziet. Het is dan zaak om de juiste kleur en het juiste materiaal te bepalen.

Het beeldje is vervolgens te maken en van nabewerking te voorzien. Er is wel wat tijd voor nodig om dit allemaal voor elkaar te krijgen. Na 8 tot 10 weken is er echter wel een mooi moeder en kind beeldje klaar te krijgen. Het 3D model is bovendien meerdere keren te gebruiken, wanneer je bijvoorbeeld ook de groot ouders een beeldje wilt geven. Dit kan zelfs tot een jaar na het maken van de scan zonder kosten.

Een blijvende herinnering maken

Het leuke van het moeder en kid beeldje dat met de scan begint, is dat het een blijvende herinnering is. Ook tijdens het scannen kan je al een herinnering maken, bijvoorbeeld door het gehele proces te laten filmen. Zo heb je niet alleen het beeldje, maar ook de ervaring zelf als blijvende herinnering. Dit maakt het nog specialer.

Lees verder: 3d beeldje zwangerschap

Leave a Response