Tips

Duurzame kleding van hoge kwaliteit van Kuyichi!

480views

Wanneer je gaat shoppen, merk je snel genoeg welke kledingstukken van slechtere kwaliteit zijn. Dit zit natuurlijk allemaal in de manier waarop de kleding is gemaakt. Wat jammer is aan deze kledingstukken, is dat ze vaak niet op een ethische wijze gemaakt zijn. Wanneer er regelmatig dit soort kleding aangeschaft wordt voor een goedkope prijs, wordt dit fast-fashion genoemd. 

Om fast-fashion tegen te gaan, is het belangrijk dat je goed oplet wat voor soort kleding je koopt. Kleding van hogere kwaliteit is vaak wat duurder, maar garandeert wel een langere levensduur. Kuyichi is een Zuid-Amerikaans merk dat dit soort kleding produceert. Hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Gerecyclede en biologische materialen

Kuyichi vond haar oorsprong in het jaar 2000 in Peru, Zuid-Amerika. Toen de oprichters van het merk zagen hoe slecht de katoenindustrie in Peru was, vonden zij dat het tijd was voor veranderingen. Ze begonnen met het samenwerken met de boeren en gaven ze rijkelijke beloningen voor hun harde werk.

Sindsdien stopt Kuyichi veel tijd in het produceren van kleding die op ethische wijze gemaakt wordt. Ze richten hun aandacht op gerecyclede en biologische materialen om zoveel mogelijk bij te dragen aan duurzaamheid. Als koper hoef je je geen zorgen te maken over de achtergrond van jouw aangeschafte kledingstuk: deze is 100% eerlijk en duurzaam!

Je zorgen maken over de kwaliteit van de kleding omdat het gerecycled is, hoeft ook niet. Integendeel, de kwaliteit van gerecyclede kleding is uitstekend. In combinatie met biologische materialen, zorgt dit voor betrouwbare kledingstukken.

Ook put recycling de de aarde minder uit, wat op zijn beurt weer goed is voor het milieu. 

Voor iedere gelegenheid

Op Kuyichi shop je eenvoudig kleding voor iedere gelegenheid. Er is kleding voor mannen én vrouwen beschikbaar. Deze kun je makkelijk onderverdelen in categorieën die je kunt vinden op de website. Zo kun je jurken, jeans, pants, sweaters en shirts shoppen. 

Ieder seizoen heeft zijn eigen bijpassende kledingstukken en kleuren. Kuyichi houdt hier perfect rekening mee door per seizoen kledingstukken te sorteren die bij de temperaturen passen. Neem een kijkje, en shop de perfecte duurzame kledingstukken voor in jouw kast!

Leave a Response