Tips

Een nieuwe iPhone kopen?

Een nieuwe iPhone kopen?
351views

Het is bijna zover, de nieuwe iPhone 14. Apple komt wederom met een enorm slimme telefoon die nieuwere functies beschikt en dus net wat beter is als zijn voorganger. Er zullen twee varianten uitkomen, de iPhone 14 en de iPhone 14 pro. In deze tekst lees je meer over het aanschaffen van een nieuwe IPhone en geven we je wat handige tips. 

Welke telefoon moet ik halen?

Het is vaak erg lastig om een goede keuze te maken wat betreft een nieuwe telefoon kopen. Dit komt doordat er enorm veel verschillende merken zijn waarbij Samsung en Apple wel de overhand hebben in de markt. Er wordt dan ook het vaakst getwijfeld tussen een Samsung en een IPhone. Dit heeft meerdere redenen. Zo hebben beide telefoons een ander bedieningspaneel en functies. Hierbij staat bekend dat IPhone wat gemakkelijker is in gebruik doordat het systeem wat beperkter zou zijn als die van Samsung. Je kunt namelijk bij een Samsung telefoon alles zelf inrichten en dus je telefoon echt eigen maken. Sommige vinden dit juist een nadeel omdat ze gewoon structuur willen, voor deze mensen zou dan ook een iPhone beter uitpakken als een Samsung. Je kunt dan ook de conclusie trekken dat niet per se één telefoon beter is, maar dat dit echt persoonsgebonden is. Je moet dus voor jezelf nagaan waar jij je comfortabeler bij voelt. 

De bescherming van je telefoon 

Wanneer je een nieuwe telefoon hebt aangeschaft ben je hier natuurlijk enorm blij mee. Echter dien je hem wel goed te beschermen als je de levensduur optimaal wilt houden. Een telefoon is een duur item en is niet iets dat je even snel opnieuw zou willen kopen. Een goede bescherming is dan dus ook van optimaal belang. Je kunt je telefoon op diverse soorten manieren bescherming. Zo heb je iPhone 14 pro hoesjes, maar kun je ook een screenprotector aanschaffen. Een hoesje zorgt ervoor dat wanneer je telefoon valt, deze zo min mogelijk schade oploopt. Je hebt deze hoesjes dan ook in diverse soorten materiaal, denk hierbij aan rubber, plastic of leder. Een screenprotector is een glasplaatje die je over je eigen scherm heen plaatst. Wanneer je telefoon valt, gaat eerst dit beschermlaagje kapot waardoor je eigen scherm heel blijft. Het hebben van een goed hoesje en een screenprotector is dan eigenlijk ook onmisbaar wanneer jij je telefoon zo goed mogelijk wilt beschermen. Voor goede en kwalitatieve hoesjes tegen een mooie prijs kun je altijd een kijkje nemen op smartphonehoesjes.nl.

Leave a Response