Mode

Een zonnebril aanschaffen: waar let je op?

Een zonnebril aanschaffen: waar let je op?
780views

Tegenwoordig heeft iedereen een zonnebril in huis. Niet alleen omdat het een mooie accessoire is, maar ook omdat een zonnebril een belangrijke functie heeft. Een zonnebril heeft de functie van het beschermen van je ogen voor schadelijke straling. De straling van de zon is erg schadelijk voor je ogen. Daar zijn we ons tegenwoordig meer van bewust dan ooit. Dé reden dat je een zonnebril in huis moet hebben is dus eigenlijk de functie van het beschermen van je ogen. Maar eigenlijk mag geen enkele modebewuste man of vrouw tegenwoordig door het leven gaan zonder zonnebril.

Voor wat voor zonnebril ga je?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten zonnebrillen. De keuze is reuze zullen we maar zeggen. De verschillen zitten hem in de monturen, kleuren en lenskleuren. Door alle variaties is het aanbod groter dan ooit. Maar door dat ruime aanbod kan je keuzestress krijgen. Met de volgende tips wordt deze keuze makkelijker:

  • Kies eerst de juist vorm van het montuur. Deze moet je goed afstemmen met de vorm van je gezicht. Als je een hoekig gezicht hebt, is het niet handig om ook een hoekige zonnebril te dragen. Hierdoor worden de hoeken namelijk te erg benadrukt. 
  • Kijk dan naar de grootte van de zonnebril. Wil je echt iets uitstralen met de zonnebril, kies dan voor een grote bril. Wil je de zonnebril vooral functioneel gebruiken, dan is het een optie om voor een kleinere bril te gaan.
  • Vervolgens kan je op zoek gaan naar een bril met de juiste uitstraling. Wil je een diva uitstraling, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zonnebril met veel gouden accenten. Wil je liever een sympathieke uitstraling, dan kan je beter gaan voor een zachtere ronde zonnebril.

Een tijdloze zonnebril

Als je door de bomen het bos niet meer kan zien, kan je altijd nog gaan voor een meer tijdloos model. Een merk dat het altijd goed doet is bijvoorbeeld Ray Ban. Zij produceren zonnebrillen die het altijd goed doen. De gevarieerde modellen staan veel mensen erg goed. Daarnaast zijn ze geschikt voor veel verschillende gelegenheden. Met een Ray Ban zonnebril zit je eigenlijk altijd goed. 

 

Ray Ban produceert duurzame en sterke zonnebrillen. Omdat het tijdloze modellen zijn, kan je Ray Ban zonnebril jaren meegaan. Ook wat betreft je imago zit je altijd goed met een Ray Ban. Dit merk wordt namelijk door veel mensen, waaronder ook sterren, gedragen. 

 

Wat daarnaast erg fijn is aan Ray Ban zonnebrillen, is dat ze de verschillende monturen in verschillende uitvoeringen uitbrengen. Zo zijn de monturen in verschillende kleuren beschikbaar. Ook zijn de lenzen in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus!

 

Iedereen zou een zonnebril moeten hebben, dat mag inmiddels duidelijk zijn. Je kan hem puur en alleen functioneel gebruiken als bescherming voor je ogen, maar je kan ze ook gebruiken als toevoeging aan je outfit. Kies de juiste bril voor de juiste gelegenheid en je zal de show stelen!

Leave a Response