Tips

High Tea in Amersfoort

746views

Amersfoort is een stad vol met leuke straatjes. Je vindt er je favoriete winkels en gezellige restaurants. Je geniet van een prachtige omgeving met een historisch tintje. Ga een dagje shoppen, heerlijk wandelen of bezoek wat mooie bezienswaardigheden. Alles is mogelijk in het mooie Amersfoort!

Prachtig genieten

Wist je dat je in Amersfoort een aantal prachtige bezienswaardigheden heeft? Bewonder de Amersfoortse Koppelpoort. Het is hét symbool van de stad en dateert uit het jaar 1400. Dit mooie plaatje ziet er prachtig uit met al haar torens. Het is zelfs de meest gefotografeerde plek van Amersfoort! Als je aan de kleurencombinatie rood, blauw en geel denkt, denk je natuurlijk aan Mondriaan. De bekende kunstenaar Piet Mondriaan heeft in Amersfoort gewoond. Daarom heeft Amersfoort het Mondriaanhuis dat je kunt bezichtigen. In het compacte museum kan je verschillende interactieve tentoonstellingen bezoeken. Zijn werken komen met behulp van moderne technieken echt tot leven.

Wandelen of klimmen

Zin in een actieve dag? Beklim dan de Onze Lieve Vrouwetoren! Dit is toch wel een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Amersfoort. Klim naar boven en bewonder het prachtige uitzicht van de historische stad. Ook kun je natuurlijk lekker gaan wandelen door de mooiste straatjes in Amersfoort. Het is namelijk naast alle bezienswaardigheden ook een prachtige stad om te zien. Loop langs door de Muurhuizen, dit is een lange straat die het centrum omklemt en werd gebouwd op de vroegere fundering van de oude stadsmuur. Maak onderweg nog wat mooie foto’s, want fotogenieke hoekjes zijn er genoeg! 

High Tea in Amersfoort

Tijdens een dagje wandelen, shoppen en cultuur snuiven, wil je natuurlijk ook wat lekkers eten en drinken. Maak je dag helemaal af met een heerlijke High Tea. Je geniet van lekkere zoete en hartige hapjes en veel theesmaken. Het is natuurlijk goed om tijdens je actieve dag genoeg te drinken. Met een High Tea komt dat zeker goed. Kies een High Tea in Amersfoort die bij je past. Of je nu een vrijgezellendag, feestje of andere gelegenheid hebt, in Amersfoort kan je altijd terecht voor een heerlijke High Tea!

Mooie plekjes

Wil je genieten van je High Tea op een van de mooie plekjes in Amersfoort? Dan kun je ook een high tea afhalen bij een restaurant. Ga lekker naar Park Randenbroek, dat gelegen is aan de rand van een moerassig gebied. Amersfoort heeft ook prachtige grachten waar je uitkijkt over de historische stad. Je zou zelfs een boottocht kunnen maken met je heerlijke hapjes! Je kunt natuurlijk ook een bankje uitkiezen in de stad met uitzicht op bijvoorbeeld De Koppelpoort. Waar je de High Tea ook mee naar toe neemt, genieten in Amersfoort is zeker gegarandeerd! 

 

Leave a Response