ModePersoonijkTips

Kleur en carbon, de helm trends voor 2021

de helm trends voor 2021
748views

Corona of niet, de weg op met je motor of scooter kan gelukkig altijd. Het voorjaar komt er al weer aan, dus het is tijd om je klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Dit jaar wordt hopelijk beter dan vorig jaar en na deze grijze maanden willen we weer opvallen. Dat gaan we doen met veel kleur! Naast felle kleuren gaan we straks ook veel carbon op de weg zien.

  1. Carbon: sterk en fraai

Een carbon helm ziet er niet alleen gaaf uit, het wordt ook door velen gezien als de beste en sterkste helmsoort. Het materiaal carbon is zeer fraai voor het oog en ook nog eens heel sterk én super licht. Een carbon helm gaat relatief lang mee en voor helmdragers die last kunnen krijgen van schouders of nek is het een ideaal materiaal. Ook is dit materiaal erg goed bestand tegen het veranderende klimaat. Bij een carbon helm zit wel een wat hoger prijskaartje, maar hier krijg je ook zeer goede kwaliteit voor terug. 

  1. Goedkopere alternatieven

Liever niet te veel uitgeven aan een helm? Dan biedt een helm van glasvezel of polycarbonaat een goede uitkomst. Deze helmen gaan iets minder lang mee, maar zijn net zo mooi. Ook zijn er ontzettend veel verschillende soorten verkrijgbaar, waardoor er voor iedereen wel een perfecte helm bestaat. We verwachten dit seizoen veel kleur op de weg en met jouw favoriete kleur onderscheid jij je van de rest. Groen, geel, blauw of rood, niets is te gek. Een kek motiefje, een egaal opvallende kleur of met een klassieke streep, alles kan. 

  1. De kleuren voor 2021

Wil je een vintage helm, maar wél in een felle kleur? Dan bestaan er ook nog leren helmen die jou doen opvallen. Niet een standaard bruine of zwarte kleur, maar een leren helm in rood, oranje, geel, blauw en zelfs roze! Mocht dit nou toch niet helemaal jouw kleur zijn, dan is zilver of goud misschien wel een winnaar. De binnenkant van de helm is gemaakt van glasvezel, maar de buitenkant is van zeer mooi kunstleer. 

Haal nu vast je nieuwe helm in huis, zodat je straks helemaal klaar bent voor het mooie weer. Laat de zon maar komen, we hebben er zin in!

Leave a Response