ModePersoonijkTips

Stijlvol en #coronaproof de weg op met deze tips

Stijlvol en #coronaproof de weg op met deze tips
875views

Niemand vind het leuk om het aantal besmettingen te zien stijgen. Zeker niet als een complete lockdown op de loer ligt. Om ervoor te zorgen dat het virus geen kans maakt op weg naar werk, school of de stad, helpen wij je met tips om stijlvol en veilig van A naar B te reizen. 

Kies voor individueel vervoer

Carpoolen of met het openbaar vervoer: doe het alleen als het echt, echt, echt noodzakelijk is. Voor velen is het nog steeds een optie om thuis te werken. Heb je een baan die je echt niet thuis kunt uitoefenen, bijvoorbeeld in de bouw of als fysiotherapeut? Kies dan voor individueel vervoer, zoals een auto of scooter. Hiermee houd je de kans op besmettingen laag. 

Ook voor een klein budget is het mogelijk om voor individueel vervoer te kiezen. Bekijk jouw opties bij deze online scooterwinkel

Draag altijd een mondkapje

Het RIVM zegt het niet voor niets: draag een mondkapje. Het is inderdaad niet bewezen of het echt werkt. Maar met de huidige situatie lijkt het me niet het beste moment om daar tegenin te gaan. Het enige “erge” wat je kunt overkomen bij het dragen van een mondkapje is het dragen van een lapje stof op je gezicht. Je weet wel, stof die je ook draagt op de rest van je lichaam. 

Kies het juiste moment

Boodschappen doen op zaterdagochtend? Geen strak plan. En om 7 uur ‘s avonds naar de sportschool? Je weet dat meer mensen zich voor die tijd hebben aangemeld. Naar het bos op zondagmiddag? Je bent niet de enige die in het weekend wil ontspannen. Kies daarom altijd het juiste moment. Ga ‘s ochtends (na het ouderen uurtje) je boodschappen doen, vermijd drukke plekken waarvan je weet dat er een piek met mensen is en gebruik je gezonde verstand. 

Leave a Response