Tips

Waarom je musthaves zo graag wil hebben

518views

De meeste Nederlanders van tegenwoordig zijn gelukkige personen die heel veel dingen bezitten die hun hartjes begeren en hun leven veraangenamen. Een musthave is een modieus product dat veel mensen daar nog extra bij willen hebben.

Een musthave is vaak een mode accessoire, een gadget of ander soort item waarvan velen denken dat ze absoluut niet zonder kunnen leven. Het kan soms ook een rage zijn, of een hebbeding die je zeker moet bezitten, want anders hoor je er niet meer bij! Zo is een mobiele telefoon nu bijvoorbeeld een musthave voor kinderen.

Heb je het echt nodig of is het enkel een verlangen?

Er is soms een groot vraagteken aan een musthave item verbonden met de vraag waarom je het absoluut wilt of moet hebben. En er is daarnaast de vraag of jij het echt wel nodig hebt. Als jouw geld in je broekzak, je verlangen of beiden kriebelen, dan zou jij je bij jezelf af kunnen vragen of je niet enkel voor de emotie van het willen hebben gaat. Of dat de musthave puur essentieel is.

Als ondernemer kun je ook prima op dit soort tendensen en rages inspringen. Wanneer iets in de mode raakt of door de gemeenschap als iets gezien wordt dat je echt wel nodig hebt. Dan zul je dit immers al vlot overal in het (reclame) nieuws zien of in de (online) shops.

Musthaves voor vrouwen en mannen

Een musthave kan op dit moment bijvoorbeeld een smartwatch zijn om ervoor te zorgen dat jouw gezondheid dag in dag uit optimaal getrackt wordt.

Een musthave kan voor sommige dames een blender zijn om door middel van smoothies zo fit mogelijk door het leven te gaan. Of wat dacht je van een selfie ring licht op haar mobieltje, want zonder goed belicht selfies val je online soms al snel buiten de boot. 

Een musthave voor mannen is bijvoorbeeld een robotstofzuiger om zijn huis schoon te maken. Of denk aan een toolbox, een traditionele scheerkit of een Zwitsers zakmes?

Musthaves in de zakenwereld

Musthaves hebben ook een grote impact op de relatiegeschenken in de zakenwereld. Het zijn producten die je graag voor een fijne klantenbinding wilt weggeven of als gewaardeerde klant gretig in ontvangst zou willen nemen. Deze musthaves zijn de ultieme geschenken om mensen te prikkelen en zakenrelaties aangenaam te smeren.

Musthaves kunnen in dit geval ook dingen zijn die je iedere dag nodig hebt, of items die bijvoorbeeld op een duurzame manier vervaardigd zijn. Het is tegenwoordig ook een ‘musthave’ gedachte om goed over onze aarde na te denken.

Enkele interessante musthaves promotieartikelen zijn: een waterfles met fruit infuser, een powerbank, een mini projector, of een fraaie mok voor op het bureau ter vervanging van plastic koffiebekertjes. En hoewel je het misschien niet direct zou denken is een musthave product ook een calculator die je dagelijks gebruikt, of een parkeerschijf in de auto.

Essentiële dingen in je leven

Een musthave artikel is uiteindelijk veelal iets moderns dat heel veel mensen graag willen hebben. Het zijn de dingen die je echt wel zou moeten bezitten om of erbij te horen, of om heel normaal super modern te kunnen functioneren. Het zijn vaak de essentiële dingen die je leven een stuk makkelijker en leuker maken!

Leave a Response