Mode

Hoe draag je een pullover met een overhemd?

pullover
511views

Een pullover met een overhemd? Is dat eenvoudig te combineren? Jazeker, deze twee kledingstukken vallen prima te combineren als je ze op de juiste manier combineert. Daarom hieronder enkele tips over hoe je het beste een pullover kunt dragen met een overhemd. 

Soorten pullovers

Wist je dat een pullover met een ronde hals bijvoorbeeld meer casual staat dan een pullover met een V-hals die zorgt voor een zakelijke uitstraling. Je kunt hierbij dus al de eerste keuze maken of je voor een meer casual look wilt gaan of voor een zakelijke look door voor één van deze twee opties te kiezen. 

Kleuren pullovers

Door altijd een mooie jeans en trendy schoenen onder je pullover en overhemd te dragen, zorg je al voor een groot gedeelte voor een verzorgde uitstraling. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen uit sneakers of juiste nette veterschoenen en een stoere jeans. Wil je meer voor casual chic gaan, dan zijn stoere boots ook nog een optie, zeker in de winter. Qua kleuren, kun je een pullover uiteraard altijd combineren met een wit overhemd en een gekleurde pullover. Echter is dit wel de meest saaie optie. Draag een mooi gekleurd overhemd op een wat minder felle pullover of draag juist een gekleurde pullover met een zwart of wit overhemd eronder. Koop wel overhemden van goede kwaliteit, anders ziet het er al snel verwassen en minder kreukvrij uit. ga voor luxe overhemden om direct te kiezen voor een goede pasmaat, taille en een mooie stoffenkeuze. 

Extra handige tips

Een te grote pullover is echt geen gezicht, kies daarom altijd voor een goede pasmaat. Draag ook nooit een polo onder een pullover, want dit ziet er verre van netjes uit. Kies daarom altijd voor een luxe overhemd en een nette pullover van goede kwaliteit om te zorgen dat het er verzorgd uitziet qua taillering en stof. Een goedkope stof gaat snel pluizen en pullen na een aantal wasbeurten. Kijk daarom bijvoorbeeld eens op Gentiluomo.com voor kwalitatief hoogwaardige overhemden en pullovers. Zo maak je eenvoudig een outfit compleet met een mooi overhemd, trendy pullover, stoere jeans en toffe sneakers of veterschoenen.

Leave a Response