Tips

Welke iPhone hoesjes zijn het handigst?

319views

Iedereen stelt andere eisen aan zijn of haar iPhone hoesje. Zo wil de ene persoon alleen zijn iPhone goed beschermen en vind een andere het juist weer belangrijk dat hij ook zijn pasjes en wat geld kwijt kan in het hoesje. Een keuze maken tussen alle iPhone hoesjes kan moeilijk zijn, dus we hebben voor je uitgezocht welke het handigste zijn.

De verschillende soorten hoesjes

Als je op zoek gaat naar een iPhone hoesje zijn er veel verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. De meest voorkomende iPhone hoesjes zijn de book cases, de back covers en de bumpers. Ze hebben allemaal zo hun eigen voordelen en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren.

Zo hebben book case iPhone hoesjes bescherming aan zowel de voorkant als de achterkant van de telefoon. Vaak is er genoeg ruimte voor pasjes en wat briefgeld in de kaft van het hoesje, waardoor je dus altijd alle pasjes makkelijk bij je hebt. Back covers beschermen zoals de naam al zegt, de achterkant van de telefoon. Dit hoesje valt om de zijkanten heen en over de achterkant. Een bumper is vergelijkbaar met een back cover, alleen beschermd deze alleen de zijkanten.

Voordelen van een iPhone hoesjes

De hoofdtaak van iPhone hoesjes is natuurlijk het beschermen van je iPhone. Daarnaast is het voor sommige ook een groot voordeel als je ook je pasjes en wat geld erin kwijt kunt. Op deze manier hoef je geen tas meer mee te dragen voor je portemonnee, maar kun je dit gewoon in je iPhone hoesje doen.

Ook kunnen iPhone hoesjes er gewoon heel erg leuk uit zien. Ze zijn in veel soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel op een hoesje te vinden. Je kunt er dan ook echt een fashion statement mee maken of juist een leuke herinnering of eigen foto of afbeelding erop laten printen.

Extra’s voor iPhone hoesjes

Naast beschermen zijn er ook nog iPhone hoesjes met andere functies. Zo zijn er iPhone hoesjes die geschikt zijn om je iPhone draadloos mee op te laden of hoesjes waar je een bandje aan kunt bevestigen. Met een kort bandje kun je je telefoon makkelijk om je pols dragen en met een lang bandje kun je hem zelfs als een schoudertas dragen. Dit is handig voor als je bijvoorbeeld veel foto’s maakt en je geen broekzakken hebt, maar toch je telefoon dicht bij je wilt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Response