Tips

Wat kun je allemaal met een sexschommel?

470views

Hou jij van experimenteren op seksueel gebied, dan wordt het misschien wel hoog tijd voor iets nieuws. Het uitproberen van nieuwe dingen kan namelijk zorgen voor een hoop spanning tussen de lakens. Heb jij al eens gehoord van een sexschommel? Als je hier nauwelijks iets van weet, dan wordt het de hoogste tijd je hier een beetje in te gaan verdiepen. Een sexschommel brengt namelijk het leukste en heetste momenten in je slaapkamer! Wat kun je met een sexschommel en hoe kun je dit het beste gebruiken?

Wat houdt een sexschommel in?

Een sexschommel is eigenlijk een soort neukschommel, dat ook wel een love swing genoemd wordt. Een sexschommel kun je ophangen aan een plafond, maar ze zijn er ook voor aan de deur. Een sexschommel biedt veel voordelen want je kunt er namelijk allerlei leuke en nieuwe standjes mee uit proberen. Je zou zelfs wel kunnen zeggen dat je de meest onmogelijke standjes kunt uitproberen.

Wat is er allemaal mogelijk met een sexschommel?

Een sexschommel zorgt er niet alleen voor dat je de meest bizarre standjes kunt uitproberen, maar je kunt ook nog eens allerlei leuke speeltjes gebruiken. Door allerlei nieuwe dingen uit te proberen krijgen jullie samen wel een hele nieuwe ervaring, waardoor je misschien samen nog wel meer uit willen proberen. Op seksueel gebied is er namelijk een heleboel te verkennen en te proberen, maar de sexschommel is wel een uitblinker.

Verschillende standjes uitproberen

Een sexschommel biedt mogelijkheden, maar wist je dat de standjes wel heel variabel zijn? Met een sexschommel kun je namelijk eenvoudig de missionarishouding uitproberen, maar wat dacht je van doggystyle? Je kunt deze standjes namelijk op allerlei manier invullen bij een sexschommel, waardoor je nog veel meer spanning gaat ervaren. Wil je een keer helemaal out of the box, ga dan voor orale bevrediging in de sexschommel. Dit zal namelijk heel intens aanvoelen, waarbij een van jullie er op de knieën voor zou kunnen gaan zitten.

Nog meer opties

Dat er veel standjes mogelijk zijn, dat weten we inmiddels wel. Maar wist je dat een sexschommel ook erg goed samen kan met BDSM? Je kunt namelijk erg goed handboeien, touwen en of blinddoeken gebruiken bij de sexschommel. Ben jij ook al helemaal enthousiast geworden over de sexschommel? Dan wordt het hoog tijd de geschikte voor jou uit te kiezen, wordt het een staande sexschommel of wordt het er een die je op kunt hangen?

Tip: www.nooitmeersaai.nl

 

 

 

 

Leave a Response