ModeTips

5 kledingtips voor dames met een curvy figuur

kledingtips dames
689views

De mooie kledingstukken vliegen om je oren. Prachtige korte truitjes, strakke broeken of zelfs die korte rokjes. Allemaal heel leuk natuurlijk maar vaak niet voor iedereen de beste keuze. Daarom hebben wij de beste kledingtips voor echte vrouwen met een prachtig curvy figuur.

Meer tips? Kijk dan ook eens op TrendyVrouw.nl voor inspiratie!

Tip 1. Draag de juiste kledingmaat

Het dragen van de juiste kledingmaat klinkt vanzelfsprekend. Je hebt nu eenmaal niets aan te krappe kleding, kleding dat niet mooi staat of comfortabel draagt. Daarom is het belangrijk om altijd de juiste maat te kiezen ongeacht wat je maat is. De juiste maat dragen zorgt er bovendien ook voor dat jij je zekerder en sexy kunt voelen omdat het prachtig staat.

Tip 2. Kies voor de juiste materialen

Er is prachtige dameskleding van prachtige materialen te koop. Maar niet elk materiaal is flatteus. Je kunt je misschien voorstellen dat glimmende strakke kleding accentueert dan neutrale materialen. Kijk dus goed naar wat je koopt en draagt. 

Tip 3. Weet welke kleuren je moet dragen

De kleur van kleding is belangrijk om een lichaamsdeel te verdoezelen of juist te accentueren. Waar donkere en sobere kleuren zorgen dat een lichaamsdeel juist niet opvallen en accentueren zullen kleuren dit juist wel doen. Kijk ook welke kleuren er in de mode zijn en welke niet.

Tip 4. Deze prints zijn bijzonder geschikt

Kledingstukken met prints zijn natuurlijk hartstikke leuk. Maar zeker voor vrouwen die met trots een maatje meer kunnen dragen niet altijd handig. Met name streepjes of een grote print op kleding is het opletten geblazen. Kies bij voorkeur geen streepjes (ook niet om langer te lijken) of een grote print maar juist voor een subtiele print.

Tip 5. Durf je te laten zien

Je hebt misschien al snel de gewoonte om bloot te bedekken. Maar eigenlijk hoeft dat helemaal niet. Je kunt bijvoorbeeld voor een mooie lage hals uitsnede of korte mouwen kiezen. Het staat mooi en je komt er zelfverzekerder door over. 

 

Daarnaast kunnen transparante kledingstukken ook prachtig staan en zorgen dat je veelal een stuk slanker lijkt. Het kleed bovendien vaak ook nog eens prachtig af. En daarmee een mooie keuze voor vrouwen met curves.

Leave a Response