Persoonijk

Ben jij een echte wijn maar ook koffie fan? Dan is dit het perfecte drankje voor jou!

wijn
465views

Wijn en koffie is wel iets wat meerdere mensen in het leven nodig hebben. Je begint ‘s morgens je dag met een heerlijk kopje koffie waardoor je vol energie je dag kan beginnen. Tijdens het koffie uurtje in de middag sla je dan natuurlijk ook geen kopje koffie met een koekje af. Als eindelijk je dag erop zit en je met de beentjes omhoog kan plof je op de bank neer zet een film op en pakt er een bak chips en een wijntje bij. Genieten! Wij van WijnFantasie hebben voor jou als liefhebber van koffie en wijn het perfecte drankje gevonden! Het is namelijk een drankje wat wijn maar ook koffie bevat. Beter kan niet!

Koffie, wijn en bosbes

Een restaurant in Amerika kwam op het briljante idee om deze twee onmisbare drankjes met elkaar te combineren. Het betreffende restaurant heet ‘Molinari Private Reserve’ en ligt in Napa Valley Amerika. Ze hebben een drankje gecreëerd door rode wijn te mixen met koffie. Hiervan hebben ze een mix gemaakt die ruikt en proeft naar wijn met een vleugje bosbes. Het drankje kan je de hele dag door drinken omdat het geen alcohol bevat. Het proeft en smaakt naar wijn maar bevat geen alcohol. Ideaal dus!

Warm en koud drinkbaar!

Als je de ingrediënten zo leest kan het er misschien een beetje gek uitzien. Volgens klanten en de Metro Uk smaakt dit drankje heerlijk. Je kan het vergelijken met romige koffie. Molinari Private Reserve adviseert klanten die dit drankje bestellen hem wel nog even te laten staan voordat ze het op drinken. Zo kan de smaak zich beter ontwikkelen. Ben je meer een ijskoffie fan? Geen probleem! Je kan deze ‘koffiewijn’ namelijk ook koud drinken! Je kan het drankje namelijk een nacht in de vriezer zetten waardoor je de volgende dag een ‘ijskoffiewijn’ hebt.

 

Helaas is dit drankje momenteel alleen beschikbaar in het desbetreffende restaurant in Amerika. Dus mocht je in Amerika zijn zouden we je zeker aanraden hier even langs te gaan! Wij van WijnFantasie hopen dat dit drankje binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar is. 

Leave a Response