Tips

Alles wat je moet weten over Magnetic Nails

magnetic nails
838views

Wanneer je je enige tijd verdiept in de nagelwereld kom je al gauw het merk ‘Magnetic’ tegen. Dit merk doet het momenteel erg goed en hier is ook een reden voor. Wanneer men op zoek is naar het merk, is het lastig waar je de zoektocht het beste kunt beginnen. Daarom lees je hier alles wat je moet weten over Magnetic Nails en waar je ze het beste kunt bestellen.

Het merk

Allereerst gaan we even kijken naar het merk op zich. Het merk Magnetic levert meer dan alleen nepnagels. Magnetic is een groothandel en zij levert een totaalpakket met professionele producten. Denk hierbij dan ook aan producten voor de verzorging van de rest van de hand en voet. Wanneer je wat meer kennis hebt van de nagelwereld zullen de termen ‘acryl’ en ‘gel’ je wat bekender klinken. Deze materialen worden gebruikt voor nepnagels en het merk Magnetic heeft hier enorm veel kennis van. Wanneer je dus met bepaalde vragen zit die over nepnagels en eventuele hand- of voetverzorging gaan, kan het professionele team van Magnetic je sowieso helpen.

Producten

Zoals gezegd biedt het merk Magnetic meer dan alleen nepnagels van verschillende materialen. Er komt heel veel kijken bij de verzorging van jouw handen en voeten en daarom staan hier de belangrijkste producten van Magnetic even op een rijtje:

  • Gels/Acryls:

De Gels en Acryls worden het meest verkocht. Zoals gezegd zijn deze materialen ideaal voor nepnagels. De materialen blijven lang zitten en het ziet er mooi en natuurlijk uit. Voor nepnagels ben je bij Magnetic dus sowieso aan het juiste adres.

  • Vloeistoffen:

Naast eventuele andere materialen waarmee jij een natuurlijke nepnagel creëert, biedt het merk ook bepaalde vloeistoffen aan. Denk hierbij dan aan nagellak-remover van hoogwaardige kwaliteit, maar er bestaan ook andere vloeistoffen voor het welzijn van jouw handen of voeten. Wanneer je eventueel geïnteresseerd bent in het zetten van nepnagels bij anderen, dan is het zaak dat jij precies en hygiënisch werkt. Hier helpen deze vloeistoffen van hoogwaardige kwaliteit je bij.

  • Benodigdheden:

 

Tot slot biedt Magnetic dus ook producten aan zodat jij jouw eigen onderneming kan starten. Het zetten van nagels wordt steeds populairder en wanneer je dit dus op professioneel niveau wil aanpakken, zal je bepaalde apparaten en andere materialen nodig hebben. Deze zijn ook één voor één bij Magnetic te koop. Magnetic Nails zijn dus erg upcoming. Kijk en lees goed voor je bepaalde producten bestelt en wie weet zet jij binnen no time een goedlopend bedrijf op of geniet je zelf van de hoogwaardige kwaliteit van dit merk. 

Leave a Response