Tips

Lekkere guilty pleasures die iedereen herkent

cupcakes bestellen
654views

Vrouwen hebben er best veel, van die kleine pleziertjes die eigenlijk aan niemand verteld worden. Klein beetje schaamtje voor dingen die eigenlijk not-done zijn. Toch wordt het massaal gedaan en komen we er steeds vaker mee naar buiten. De onderstaande guilty pleasures zijn daarom ook erg herkenbaar.

Veel cupcakes bestellen

Cupcakes, wie houdt er niet van?! Het is daarom ook lekker om regelmatig een cupcake te kopen en deze lekker op te smullen. Maar soms, heel soms, ga je cupcakes bestellen voor meerdere personen, maar eet je zelf allemaal op. Een lekkere guilty pleasure die we allemaal wel eens gedaan hebben. Of een (halve) slagroomtaart bestellen en niet delen met andere mensen. Of een pak koekjes helemaal voor jezelf. #guilty

Hmmm nutella

Wie is er niet dol op? Nutella! De hazelnootpasta die toch iedereen lust. Alleen is het zo zonde dat er altijd wel iets in de pot achterblijft. Het uitlepelen van nutella is een echte guilty pleasure. Maar de guilty is er pas echt als je begint met lepelen wanneer de pot nog niet eens half leeg is. 

Uit eten gaan en altijd hetzelfde bestellen

Als iets lekker is hoeven we niet af te wijken van onze keuze. Toch schamen we ons vaak voor het feit dat we eigenlijk altijd hetzelfde bestellen. In welk restaurant je ook zit, wanneer je favoriete dish op de kaart staat kun je natuurlijk niet anders. 

Parfum uitzoeken en niet kopen

Een parfum winkel binnenlopen als je van te voren al weet dat je niks wilt kopen. Gewoon om het duurste geurtje op te spuiten waar je de hele dag van kunt genieten. Een lekkere guilty pleasure die sommige mensen echt elke week herhalen.

Cake bakken voor de cookie dough

Gewoon degelijk een cake bakken, moet kunnen natuurlijk. Maar een cake bereiden omdat je de cookie dough zo lekker vindt is wel een echte guilty pleasure. Het deeg beland maar voor de helft in de oven. De rest moet natuurlijk gelepeld worden.

Leave a Response