Tips

Tips voor de beste trouwfoto’s

trouw
509views

De trouwfoto’s maken een groot onderdeel uit van de bruiloft. Het zijn tenslotte de mooie herinneringen die je altijd kan bewaren. Je kan ze in een mooi fotoboek stoppen en zo heb je altijd iets om naar terug te kijken. Vaak zie je vaak een beetje dezelfde soort trouwfoto’s en het is lastig om een origineel idee te bedenken. Geen paniek, wij hebben voor jou wat leuke trouwfoto’s ideeën uitgezocht! Wil jij de perfecte bruiloft? Neem dan een kijkje op: Trouwauto Zwolle.  

Een raam

Ga samen of alleen bij een mooi groot raam staan waar veel licht doorheen komt. Vaak zijn deze grote ramen wel aanwezig op de trouwlocatie. Ga hiervoor staan en zo krijg jij een erg mooi effect in de foto door het tegenlicht. Wil je de foto bewerken? Ga dan voor zwart wit! 

De zon

Dit idee is een mooie foto voor jou en jouw partner. Ga tegenover elkaar staan en geef elkaar een kus. Is er een mooie zon? Zorg dan dat de zon precies tussen jullie doorschijnt. Dit geeft een mooi en een beetje een magisch effect! 

Handafdrukken

Ben je van plan om je bruiloft op het strand te vieren? Dan is dit idee zeker wat voor jullie. Druk jullie handen in het zand zodat je een duidelijke afdruk van je hand ziet. Plaats vervolgens jullie trouwringen op de ringvinger in het zand. Zo heb je een mooie foto met een extra detail.

Een hart

Elkaars handen vasthouden gaan jullie vanaf de bijzondere dag waarschijnlijk vaak doen. Zo ziet iedereen dat jullie samen zijn en dat is iets waar jullie vanaf de bruiloft erg blij mee zijn! Voor deze foto houden jullie elkaars hand ook vast maar niet zomaar. Maak van jullie handen samen een hart. Dit geeft een leuk eindresultaat. Dit kan je ook mooi doen voor het bruidsauto verhuur.

Weerspiegeling

Een foto van het bruidspaar kennen we nu wel. Maar er zijn manieren om hiervan een extra speciale foto te maken. Ga bij een vijver, meer, zee of plas staan zolang er maar water is. Zorg ervoor dat je hiervoor gaat staan en zo zie je jullie weer terug in de weerspiegeling op de foto. Leuk he?

Sterretjes

Vuurwerk is altijd al een beetje iets magisch toch? Dit past perfect in een mooie trouwfoto! Ga samen ergens staan op een mooie plek en het liefst met schemer. Steek het sterretje aan een draai er een beetje mee rond. Zo krijg jij een leuke spontane foto met een magisch effect erin. 

Leave a Response