Persoonijk

De anaal dildo

De anaal dildo
908views

Onder de anale speeltjes is de anaal dildo het populairst. De populariteit van de dildo komt door de vorm, de vorm is namelijk perfect voor anale inbrenging. De onderkant van de dildo is dikker dan de rest. Dit om te voorkomen dat de dildo niet te diep kan gaan en vervolgens zo schade aanbrengt.

Een normale dildo heeft deze eigenschappen niet, dus gebruik altijd een anaal dildo voor de anale seks. Bezoek onze online sexshop voor meer informatie.

 

Steeds Normaler

Deze dildo is allang niet meer alleen populair in de gay scene, het wordt steeds normaler onder de hetero stellen. De taboe op anale seks die er altijd was, begint langzaam te verdwijnen.

Steeds meer mensen ontdekken het genot dat anale seks te bieden heeft. Zo worden er in sexshops steeds meer anale sextoys aangeschaft. De anale dildo is verkrijgbaar voor mannen zowel als vrouwen.

 

Verschil met Butplugg

De anaal dildo is een sextoy die steeds populairder wordt onder mannen en vrouwen. Het verschil met de buttplug is, is dat de buttplug een kapje op de achterkant heeft om te voorkomen dat de buttplug naar binnen schiet. 

De anaal dildo lijkt meer op een normale dildo dan op een butplugg. En is daarom ook kleiner en smaller dan de butplugg. De reden waarom anale seks liefhebbers een anaal dildo kopen.

Het feit dat de anale dildo kleiner is, maakt dat het minder beschadigend is voor de anus en dus beter voor beginners in anale seks. Zo kan er veilig ontdekt worden of anale seks iets voor je is. Het gebruik van anale speeltjes in plaats van anale penetratie wordt aangeraden voor beginners.

 

Materialen

Veelal bestaat de anale dildo uit materialen als PVC, dat buigbaar. Maar toch hard genoeg is om anaal ingebracht te worden. Dat maakt dat de anale dildo perfect is voor beginners in anale seks.

Een nieuwe stimulans in de slaapkamer

Mist u spanning in uw seksleven? Dan is deze sextoy een perfecte manier om uw seksleven een boost te geven. Anaal dildo kopen? Naam eens een kijkje in een online seksshop voor inspiratie.

 

Leave a Response